Avatar uživatele
anonym

Existuje nějaký plugin pro Photoshop CS 3 který by umožňoval Photoshopu načítání gif animací?

Když mám uloženou nějakou animaci gif a potřebuju ji nahrát do Photoshopu tak, aby se zobrazily jako obrázky fram po framu, nebo jako jeden obrázek s vrstvami kde framy jsou, Photoshop mi to vždy zamítne a tak jsem přemýšlela, zda existuje nějaký plugin, co by tomu napomohl?

Mám podobný plugin pro Photofiltre a to je taky jediný důvod, proč photofiltre mám. Ale je to pak moc zdlouhavé, věchno to načítání framů a ukládání fram po framu, aby se to mohlo otevřít zase v photoshopu atd. Existuje proto nějaký plugin?
Doplňuji:
to už jsem zkoušela a objevuje se mi tahle tabulka: http://img.jan­forman.com/ccc80a9­.png a i když jsem si QuickTime stáhla v této verzi a zkusila tuto možnost znovu, napsalo to, že mi chybí nějaký soubor „QT(nějaká další dvě písmena).dll“. Když jsem to odklikla a zkusila znovu, už mi to zase jen psalo, že potřebuju QuickTime přesto, že ten už byl nainstalovaný

Zajímavá 0 před 4053 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
SickBreed

Nevím zda-li funguje tento postup i v CS3, ale pro 4 lze řešit takto:

  1. Go to File->Import->Video Frames to Layers
  2. In the File Name box type “*” ( or you can type the name manually) The window will now show every type of file
  3. Select your gif and you have done

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
790511

S animacemi gif nepracuje Photoshop, ale program Image Ready, který většinou býval spoučástí instalace Photoshopu. Snad to platí i pro CS3. Zkuste se podívat, jestli ho máte nainstalován a otevřete animaci v něm. Bude tam osa s jednotlivými snímky a zůstane i možnost práce s vrstvami.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek