Avatar uživatele
Vlasti

Existuje nějaký server na vyhledávání lidí (třeba starých kamarádů) po celém světě?

Zajímavá 0 před 2177 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Facebook a další sociální i profesní (např. LinkedIn) sítě.

A nepodceňujte ani vyhledávače Yahoo a Google.
Doporučila bych jak „univerzální“ Yahoo.com a Google. com,
tak jejich národní verze, např. de.Yahoo.com, Google.de …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

pokud jsou to třeba kamarádi ze škol, můžeš zkusit i spoluzaci.cz než ukončí svůj provoz právě pro nevhodné nakládání s osobními informacemi bez souhlasů jejich držitelů 🙂

Databází toho typu je celá řada, můžeš použít sociální sítě typu facebook.com, linkedin.com, plus.google.com, instagram.com, atd… stejně jako databáze komunikačních aplikací typu whatsapp, skype, … největší potenciál k prohledávání internetu i lidí má však pochopitelně obyčejný obecný fulltextový vyhledávač typu google.com, duckduckgo.com, seznam.cz a podobně který prakticky zahrnuje všechny výše uvedené specializované zdroje a dokáže v nich hledat také. Stránky které nejsou ve vyhledávači jako by neexistovaly, znáte to. Takže tyto informace jsou předmětem jejich aktivní SEO a obecné vyhledávače jimi umí velmi účinně procházet.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Edison

FaceBook? A další sociální sítě? Je toho mnoho… Jde jen o to, jestli a kde se lidé registrují. O žádném centrálním systému nevím a asi by to ani nebylo dobře. Dostali bychom se do stavu nastíněném v knize Circle, kterážto byla rovněž celkem slušně zfilmována.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Sice to není úplně podle tvých představ, ale server MyHeritage Family Tree Builder zaměřený na genealogii, dokáže vyhledávat po celém světě podle rodinných vazeb a podobností, dokonce v poslední době podle DNA. Pokud najde podobnost, předhodí ti ji k posouzení.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek