Viděla jsem i kari kečup, ale tam asi záleží na výrobci a na tom, jak moc pravé kari, a který druh tam přidává. U Otmy bych moc vysokou palivost neočekávala. Některé ale pálivé jsou, třeba značka „Hela“.
0
před 2859 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Běžné to asi nebude. Pálivost v kari zajišťuje podle mě právě
chilli.
Co použít křen jako přísadu?
http://www.recept-recepty.cz/zeleninove-salaty/krenovy-salat-alias-kecup.html
0
před 2859 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |