Avatar uživatele
monkey

Existuje přátelství mezi mužem a ženou?

mám kamarádku s kterou si povídám o všem a svěřujeme se jeden druhému se starostmi i radostmi.také ale vím že být ona bez partnera a já bez partnerky tak do toho půjdem a budem spolu,nikdo nechce překročit tu hranici ale ta touha tam je
Doplňuji:
děkuji,já vím že my oba hranici nepřekročíme.ale cítíme takovou tu náklonost je to takové zvláštně pěkné ale necháváme to tak jak to je.
díky za pozornost…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, ladyhawke před 4917 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Otázka byla položena asi před týdnem.

Zdroj: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/co-myslite-muze-existovat-pratelstvi-mezi-muzem-a-zenou

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Arni

Tato otázka tu sice opravdu byla. ale přesto se na ni pokusím odpovědět.

Sice se říká, že přátelství mezi mužem a ženou není možné.

Já osobně – jsem ženatý – mám již pár let výbornou kamarádku – ta má též partnera a sdělujeme si důvěrné, až intimní věci a navzájem si pomáháme. Předem jsme si ujasnili že to nesmí narušit partnerství ani jednoho z nás a funguje to dodnes. Je to prostě kamarádka do deště.

Zkrátka je to o lidech.

Takže já odpovídám Ano.

Takže k Vašemu problému – pokud cítíte že to nezvládnete a v partnerství jste spokojen, nejspíš by jste měl Váš vztah s kamarádkou v dobrém ukončit. Je to jen na Vás. Vlastně omyl. Je v tom život více lidí …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Terryle

Existuje. Nevím, proč by v každém vztahu nutně musela být sexuální přitažlivost – lidé snad mají různý vkus a nepřitahují je všichni. Takže se určitě najde žena, která nechá určitého muže absolutně chladným a naopak, i když jinak je fajn.A když se náhodou takhle sejdou dva, kteří se nepřitahujou, ale jinak si rozumí, může vzniknout úžasný přátelství.
Mám několik skvělých kamarádů a u některých to platí, u některých ne. S tím nejlepším si naopak nedovedu a ani nechci představit, že bychom si něco začali. Mohla bych s ním bydlet, ale nic víc. Je pro mě jako bratr a to mi přijde vzácnější než normální vztah, nechci to kazit.
Napadá mě taky, že možná jde o to, kdy a jak to přátelství vznikne. Já se s těmahle klukama dala dohromady na střední, v době, kdy se vídáte každej den, podnikáte blbosti, poznáváte se, ale zároveň ještě nemáte až tak silnou potřebu si hledat partnera – takže když to přátelství vzniklo, bylo to čistý a ani jedné straně nešlo o nic víc. Jak začnete pracovat, je to asi těžší, přece jen se s člověkem tolik nepoznáte, nemáte tolik mimo aktivit, které vás dají dohromady, nepodnikáte takové blbosti… a pokud jste oba free, tak o tom druhém podvědomě aspoň trošku zapřemýšlíte jako o možném partnerovi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lerak14

ano než seto zvrtne

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ladyhawke

Naštěstí existuje. Já si svých přátel a kamarádů opačného pohlaví velmi vážím.

A dobře si rozmyslete, jestli tu touhu pustíte z uzdy, už by to nešlo vrátit zpět a buď by bylo po skvělém přátelství i po všem ostatním nebo by z toho mohlo být něco víc.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
alexandra

Určitě existuje,mám spoustu kamarádů a nemůže přece u každého přeskočit jiskra,to je blbost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Určitě existuje, někdy je lepší než s jedincem stejného pohlaví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
BIGFOOT

Nevím, nevím-není to nakonec tak, že vy dva jste pro sebe stvoření?Být přátelé a ještě se navzájem milující-co bys chtěl víc?BIGFOOT

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek