Avatar uživatele
anonym

Existuje u člověka střídavá váha?

Myslim tim,ze se nabere rychle zhruba 7kg i vice a pak zas bez jakehokoliv omezeni se dostane do normalu.A jeste by me zajimalo proc se vlastne pribira,kdyz je stale stejny rezim co se tyce jidla i tekutin?Dekuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? panenka, Jahoda, dudu, kapka před 5017 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
1popelka1

Já jsem asi výjimka, měla jsem stejnou váhu 10 let. Teď, poslední půl rok mám sedavé zaměstnání a váha se začíná pomalu posunovat nahoru. Je to prostě o pohybu, pitný a stravovací režim mám stejný. Takže bych asi měla ubrat trochu i jídla, když se teď méně hýbu.

A abych odpověděla na vaši otázku, proč se přibírá, když máte stejný pitný i stravovací režim? Nemoc, prášky, stres, méně/více pohybu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Známá lékařka tvrdí, že na změnu váhy má vliv silný stres. Někteří jedinci při něm přibírají a jiní zase hubnou.
Já např. mám poruchu růstu, protože abych měl správnou váhu, musel být asi tak o 15 cm vyšší?!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kapka

Úplně si dovedu představit toho, kdo Vám tvrdil, že jí pořád stejně, vlastně skoro nic nejí, má stejně pohybu a přesto přibral 7 kilo.

Leda by to byla nějaká porucha štítné žlázy nebo by bral nějaké léky, pak bych to pochopila. Ale jinak ne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Luss

Take si myslim, ze 7kg uz je velky vykyv. Ja se pohybuji tak ± 5kg (takze od prumeru to jde 2–3 kg nahoru nebo dolu) aniz bych nejak zvlast zasahovala do zivotospravy. Na jednu stranu si myslim, ze clovek, ktery ma po leta na kilo stejnou vahu neexistuje, na druhou stranu, i u mych cca 2–3 kg vykyvu nahoru dolu vzdy najdu nejakou pricinu. Treba vic prace, takze vic casu v kanclu u pocitace a mene venku. Take v zime se vzdy trosku obalim, neni tolik prilezitosti litat po vyletech, sportovat atd. A ja mam jidlo taaaak raaaada :) nastesti jsem hodne vysoka. :) zkratka nic neni bez priciny. Ale urcity vykyv (ne vyrazny) je prirozeny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Elisia

Co zadržování vody?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek