Avatar uživatele
bolak

Existuje časovaný zámek na vchodové dveře?

Aby se prostě každý den po 10 hodině večer automaticky dveře zamkly, a pokud by někdo šel ven a odemknul by je, tak po tom co by je zabouchl by se automaticky ihned zamkly (případně kdyby šel dovnitř), a takhle by to fungovalo až do 6:00, kdy by se automatický zámek vypnul. Dá se něco takového sehnat?

Zajímavá 0 před 2942 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

myslím, že by to šlo i na spínací hodiny a 12V el. zámek

nebo na 24V zámek https://www.a­diglobal.cz/i­iWWW/cz/produk­ty139.nsf/web_ca­tegory_list3_ce­nik_asc/53D084D907­446437C125735900313E31

hodiny:http://www.con­rad.cz/casova-a-multifunkcni-rele.c17406

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gumiczud

Ano existuje.

http://www.strejda-google.cz/#%C4%8Da­sovan%C3%BD+e­lektrick%C3%BD+z%C3­%A1mek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

existuje to ale ale má to jeden háček podle zákona o požární ochraně je dáno, že unikové cesty, což v paneláku či bytovce jsou vchodové dveře musí být možno kdykoli běžně otevřít klikou resp. bez klíče! .Tudíž nesmí být zamčené, pokud by se na to při kontrole přišlo hrozí pokuta až 2 mil. A pokud by při požáru či jiné události vyžadující opuštění prostor někdo zemřel či se zranil a zjistilo se, že to bylo kvůli zamčeným dveřím,jde majitel baráku sedět.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Dvořá

Je možno použít kombinaci se zabezpečovačkou­,která umí v nastavenem čase nejen zamykat zámek, ale i střežit objekt např. Paradox. Dokáže v nastaveném čase při uklidnění čidel zastřežit a zamknout zámek. Pokud projde oprávněný uživatel a odemkne si čipem, tak po projití a opětovném uklidnění čidel se opět uzamkne a tak až do nastavené doby třeba 6h ráno.

Upravil/a: Michal Dvořá

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Na to stačí levný počítač který se na to naprogramuje, jsou firmy co montují do bytů počítačové systémy, které vše v bytě ovládají, za luxus se ale hodně platí a ty asi nebudeš ten co má na luxus. https://www.cres­tron.com/

před 2942 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

Kdepak, já jsem chudá lůza, a nepotřebuju to k bytu ale ke vchodovým dveřím do baráku, resp. paneláku.

před 2942 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek