Avatar uživatele
bubak2000

Existují firmy které vyrobí jakoukoli věc na objednávku jestli ano, prosím příklat.

Zajímavá 0 před 4254 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě, ale musíš je hledat. Každá firma se specializuje na něco jiného. Je celkem logické že firma která se specializuje na dřevovýrobu, takl ti asi těžko dokáže vyrobit kola do převodovky a naopak, strojírenská firma ti nebude vyrábět židli. Každý výrobek potřebuje ke svému vzniku jiné stroje, takže pokud má firma něco vyrobit, musí na to mít stroje a zařízení.
Jako příklad si můžeš vzít fandy do veteránů. Dokáží si zajistit a nechat vyrobit díl, který se už třeba 100 let nevyrábí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal Kole

Jasně, pokud zaplatíš 😁 😁 😁

U dost e-shopů jsem viděl poznámku co nemáme ve stálém sortimentu to Vám sežneme. Ale za kolik už nepíšou ☹

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

co se týče sléváren a hutí, a výrobních stavebních závodů(např betonárky,truh­lárny,armovny,at­d) tak tam je tohle běžné jenže zaplatíš více.V normálním obchodě asi ne,protože např když budeš chtít 1 televizi která se normálně nevyrábí nebude ta firma upravovat celou výrobní linku jen kvůli jedné TV.
A to není jen u elektroniky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mapel

Markantním příkladem je domovní rozvaděč. Každý je jiný a vyrábí se vždy na zakázku. Buď se vejdeš do sériového (což je málo kdy), nebo se musí vyrobit na zakázku. Dále se jedná o vačkové přepínače. Ty se také vyrábějí na zakázku.
Doplňuji:
Univerzální firmy neexistují. Vždy musíš hledat u firem, které se danou oblastí zabývají. Mnohdy musí mít příslušné certifikáty. Proto univerzál neexistuje.

Upravil/a: Mapel

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
malinak812

Tak dnes už existují firmy, které mají specializaci na cokoliv. Pokud se ale jedná o výrobu předmětů, které si vymyslíte, tak bych možná volil nějakou firmu, která se zabývá třeba 3D tiskem. Pomocí toho se už dnes dá vyrobit cokoliv. Nebo pak třeba firmy zabývající se kovovýrobou. V jedné takové pracuji a je pravda, že jsme schopni vyrobit téměř cokoliv. Hlavně od té doby, co tam máme nové stroje od https://www.can­met.eu/

Avatar uživatele
bubak2000

nějaké které by se ale specializovali na výrobu předmětů co si já vymyslím.

před 4254 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek