Avatar uživatele
redy

Existují nájemní vrazi, nebo jsou jen ve filmech?

Jsem viděla film a tam si člověk vybral vraha, a mohl si na něj přečíst recenze.

Ne že bych měla o tuhle službu zájem 🙂

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10, atlas, da ny, anonym před 2862 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Tw!st

Jistě že existují, kupují se za bitcoiny a můžeš si vybrat i způsob zavraždění nebo jen nějaké způsobení újmy na zdraví, třeba useknout ruku, vydloubnout oči apod… odkaz ti bohužel sem napsat nemůžu.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ano, existují. Prvního popřevratového u nás znám osobně. Dnes už je zase doma a spokojeně si užívá důchodu.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Nevím jak to chodí v reálu, protože jsem „zatím“ :)) žádného nepotřeboval, ale jinak si za jednoho nájemného vraha můžeš sama zahrát s sérii počítačových her s názvem Hitman. Jeho označení je Agent 47. O hrách najdeš podrobnější informace zde: https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Hitman_(s%C3%A9­rie_po%C4%8D%C­3%ADta%C4%8Dov%C­3%BDch_her) Dílů je již dost a ty prvotní dnes rozjedeš i na velmi starých počítačových sestavách.

Agent 47 (neboli také Hitman) je profesionální zabiják, nájemný vrah (jehož klientem je většinou agentura) a klon s čárovým kódem na zátylku, který zabil svého stvořitele. Vždycky chodí oblečený v černém obleku s bílou košilí a krvavě rudou kravatu (pokud ovšem nenosí cizí oblek, aby se zamaskoval). Jeho styl zabíjení je standartně „Profesionál“ či „Tichý zabiják“, záleží však na tom, jak ho hráč pojme, takže není problém se stát masovým vrahem.

Plnění misí

Jak bylo uvedeno výše, standartní profil Hitmana je „Profesionál“. Během svých misí se vždy snaží o minimální počet obětí. Mezi jeho hlavní zbraně patří dvojice stříbrných pistolí a struna, která mu umožnuje tiché zabití (uškrcení). Hitman však nespoléhá pouze na svou výbavu, využívá i okolí, takže cíl lze zabít například shozením z balkóna či nahrazením repliky pistole za skutečnou a plně nabitou, takže to vypadá jako nehoda (což je nejlepší možný způsob zabití). Dále je možné schovat bombu pod auto, poškodit zahradní grill, a tak dál. Lze však hrát i po „Rambovsku“, chcete-li (ale uškodí to vaší pověsti profesionálního nájemného vraha)…

Agent 47 může také uspat nebo zabít například bodyguarda a vzít si jeho oblečení, což mu umožní vstupovat na nepovolené území. Musí si však dát dobrý pozor, aby ostatní nepojali podezření a neodhalili ho. Obleky však neslouží jen k volnějšímu pohybu, lze se také například převléknout za kuchaře a vpravit do večeře jed, který pak cíl otráví.

Povaha

Agent 47 je tiché a chladné povahy a nikdy se s nikým nemazlí. Jeho bezcitnost mu ulehčuje splnění objednávek, protože neváhá použít i ty nejděsivější způsoby, pokud mu to umožní dosáhnout nejlepšího výsledku. S nikým si není blízký, jedinou vyjímkou je však Diana Penelope Burnwood.

Hitmanův arzenál

Hlavní:

  • Dvojice stříbrných pistolí
  • Struna

Vedlejší:

  • Záložní střelné zbraně
  • Kufřík se sniperkou
  • Minibomby na dálkové odpálení
  • Jedy a uspávací látky
  • Věci, které jste sebrali během plnění misí (kuchyňský nůž, samopaly, hřebíkovač,…)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lucka17

Ano, nájemní vrazi opravdu existují. Pokud si už někdy slyšela o Dark Webu/Deep Webu, tak hledej právě tam :) .. ale pozor, ať tam nenarazis na něco nechutného.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tforro

Ale jo, existují. V minulosti jsem se tím živil, ale lidi nechtěj platit, tak jsem se na to vykašlal. Dneska by chtěl každej všechno zadarmo. Stávalo se, že jsem za něčí vraždu vydělal jen tolik drobných, kolik měl vražděný po kapsách u sebe…

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Někteří tě posadí na židli na náměstí s karafiátem v puse už za 5 000 Kč...... ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

minerz: …ptá se " ve skutečnosti ", tak co tady pleteš nějaký hry?

před 2862 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Ptala se jen ve filmech a o hrách se nezmínila, tak jsem to dal jako alternativu. Přeji hezký a klidný den. ☻

před 2862 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek