Avatar uživatele
bigbít

Existují nějaké deodoranty bez chloridu hlinitého?

Ětla jsem, že se Aluminium chloridum ve všech antiperspirantech a většině deodorantech a způsobuje u žen rakovinu prsu svým působením na žlázy, které se nacházejí v horní části prsou a blízkosti podpaží…zjistila jsem, že se tedy nachází i v deodorantech a to i kuličkových…a ráda bych měla deodorant bez hliníku…vím, že tím pádem nebude zabraňovat pocení, ale o to mi ani nejde…děkuji za každé info..:-)
Doplňuji:
Už jsem našla v dm, je to deodorant, bylo tam spousta deodorantů, tuhých, kuličkových i ve spreji a měly tam i ty pitomé deodoranty uvedeno chlorid hlinitý, pak jsem našla jen jeden deodorant kuličkový od Alverde, tak jsem ho rovnou koupila, nemohu uvěřit, že to cpou snad do všech!!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? BEAES, Elile, Deli před 4780 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

Ano, já kupuji deo Nivea Natural action a také Fa je bez hliníku. Zkuste se zeptat i v lékárně. Také v Bio prodejnách jsem narazila na deo bez Al.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Elile

Také používám deodorant Nivea, ale dá se to také jednoduše zjistit již v obchodě, ato na lahvičce ve složení… je to Alluminium Chlorohydrate.. Správně by žádné deodoranty NEměli obsakovat hliník, ale v antiperspirantech ano.. To už je chyba výrobce, že na lahvičku antiperspirantu napíše DEOsprej, ale POZOR nezaměňujte to s deodorantem… na to bohužel spousta lidí naletí aniž by si přečetla složení, vidí jen deosprej a berou to!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Některé se vyrábějí i za pomoci stříbra. Škodlivost hliníku neni vědecky potvrzena a se střábrem se asi taky přesně neví,

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví