Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Export (import) záložek z Opery 9 do IE 7

Protože jsem v poslední době používal výhradně prohlížeč Opera 9.1, mám v něm poměrně rozsáhlou sbírku záložek. Po instalaci IE 7 bych rád tyto záložky do něj přenesl. Zkoušel jsem 3 způsoby:
1. Import záložek ovládaný z IE 7: Soubor -> Import a export... -> Průvodce importem a exportem
Po zadání zdroje (opera6.adr) a cíle (Oblíbené položky) mi bylo po kliknutí na Dokončit oznámeno: "Toto není platný soubor záložek".
2. Export záložek ovládaný z Opery: Soubor -> Import a export -> Exportovat záložky Opery...
Export se sice zdaří, ale ve složce Oblíbené položky je umístěn soubor záložek opera6.adr, který však IE 7 nedokáže použít, max. jej otevře a vše je nutno manuálně převádět.
3. Pro přenesení resp. konverzi záložek Opery do Oblíbených IE 7 jsem použil Bookmark Exporter. Všechno by bylo OK, kdyby ten program uměl českou diakritiku. Takto je třeba opět manuálně opravovat názvy složek i jednotlivých odkazů.
Dotaz: Existuje nějaký způsob pro export (import) záložek z Opery 9.1 do IE 7, popř. software, který dokáže záložky bezproblémově převést? Soft jsem hledal, ale našel jsem kromě výše zmíněného Bookmark Exporteru jen Bookmark converter, který je však staršího data a nepodporuje moje 2 prohlížeče. Nezajímal jsem se o různé správce URL, které možná také dokáží záložky převést, ale jsou zbytečně velké, s funkcemi, které nepotřebuji.
Předem díky za pomoc.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru