Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako spustit Windows Virtual PC ??

Ahojte. Mam Win 7 64-bit Pro a nainstaloval som si aktualizaciu "Windows6.1-KB958559-x64-RefreshPkg", je to "Windows Virtual PC". Instalacia prebehla v poriadku, ale nemozem sa dostat do samotneho programu Windows Virtual PC. V start menu je na to ikona, ale ked na nu kliknem tak to otvori len nejaku prazdu zlozku "Virtual machines". Potrebujem aby mi to otvorilo program, kde bude moznost "Create virtual machine". Ako sa mam k tomu dostat? Netreba tam nieco doinstalovat?

Předmět Autor Datum
Ta slozka jsou programy, nainstakovane v tom VirtualPC. Krome toho bys tam mel mit i odkaz na spuste…
Jan Fiala 23.10.2011 12:27
Jan Fiala
"Po spuštění nástroje Windows Virtual PC se překvapivě nespustí žádná aplikace nebo program, ale ote… poslední
bild68 23.10.2011 12:38
bild68

Ta slozka jsou programy, nainstakovane v tom VirtualPC. Krome toho bys tam mel mit i odkaz na spusteni spravy VirtualPC.

Driv jsem to zkousel - ma to urcite vyhody oproti ostatnim Virtualnim strojum - program se spusti a ty vubec nevis, ze bezi v nejakem virtualizovanem prostredi. Pouziva to hardware pocitace bez nastavovani. Ale pak to zacalo zlobit a cele se to nejak rozsypalo...

Tohle se mi s VirtualBoxem nestalo. Navic je takovy sviznejsi, nema takovou spotrebu prostredku pocitace jako VirtualPC. Takze z meho pohledu ti doporucuju VirtualBox.

"Po spuštění nástroje Windows Virtual PC se překvapivě nespustí žádná aplikace nebo program, ale otevře se složka Virtual Machines. Některé z vás tedy jistě napadne otázka: Jak mám ale virtuální stroje vytvářet a spouštět ? Všimněte si příkazů v horní části okna, je zde nový příkaz, který v jiné otevřené složce nenaleznete - Create virtual machine a právě pomocí tohoto příkazu se nové virtuální stroje vytvářejí."

http://www.modernivyuka.cz/Klientsk%C3%A9OSaaplika ce/Windows7/tabid/485/ctl/Details/mid/1437/ItemID/ 435/language/cs-CZ/Default.aspx

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru