Předmět Autor Datum
to je diskriminace ty buzno,jděte si kontrolovat špehování a únik dat!!!
tadeas.horak 29.11.2010 19:52
tadeas.horak
... ze by delirium tremens (nebo spis delirium famulatus)? Symptomy uzivatelu tomu casto odpovidaji…
gd 29.11.2010 20:00
gd
lol proč to píšeš tak složitě stačí říct jedno je pořádně nasranej a má to stejny vyznam
tom.win 29.11.2010 20:08
tom.win
Ty asi taky budeš jiný. Některé příspěvky fakt stojí za to.
vlk56 30.11.2010 15:23
vlk56
Je dobře že je omezenej počet změny jména když vidim co tam maj občas lidi napsaný nebo jak často mě…
DarkHorse 29.11.2010 21:31
DarkHorse
Ostatně každej znás má jenom jedno občasnký jméno a tím se taky má prezentovat a ne nákymi slaboduch…
Radek 29.11.2010 21:57
Radek
Protože tohle je forum a ne sociální síť a neslouží to k hledání starých i nových přátel tady tě nik…
DarkHorse 29.11.2010 22:22
DarkHorse
Ok a jakej rozdil je mezi socialni siti a forem? Na forech se lidi taky znaji, taky si sdeluji kravi…
Radek 30.11.2010 10:52
Radek
Souhlasím, ale facebook je webová stránka, ne celnice, ne občanský průkaz, ne něco, při čem musíš do…
Julie 03.06.2011 22:06
Julie
krásně napsáno...mluvíš mi z duše...facebook je jen server, na kterém člověk nemusí udávat své pravé…
rescue 23.02.2012 01:47
rescue
mas pravdu ze je to len server, ale server ma takisto svoje podmienky. z druhej strany, nepaci sa ti…
hoppus 23.02.2012 09:32
hoppus
přesně
tadeas.horak 30.11.2010 15:16
tadeas.horak
Nejsi sám, kdo má s "ksichtoknihou" podobný problémy: http://michalnavrat.blog.idnes.cz/c/200804/Fac…
Zdenál 15.07.2011 19:58
Zdenál
Dobrý den ukradly mi fb a tak jsem zvolila možnost přes tři přátelé kdy jím byl facebookem zaslán ko…
Petra88 14.09.2011 10:26
Petra88
Proč to píšeš do starého dotazu, který je o něčem jiném? Hlavně cpi všude svůj mail, to se botům líb… poslední
karel 18.03.2012 21:25
karel

... ze by delirium tremens (nebo spis delirium famulatus)?

Symptomy uzivatelu tomu casto odpovidaji (zvlaste, kdyz je sluzba nedostupna alespon na 20 minut nebo dojde k nejake zmene naprik uzivatelum)

Průběh je individuální, předchází mu predelirantní stav charakterizovaný pocením, nevolností, zrychlenou srdeční činností, nespavostí.

Pokud se nezasáhne včas, dochází k přechodu do deliria. Během deliria pacient mohutně halucinuje – může vidět různá malá zvířata (tzv. mikrozoopsie), často vykonává zažité, zautomatizované pohyby (např. řidiči z povolání řídí auto). Dostavuje se hrubý tremor (třes). V čase a prostoru je nepřesně orientován či vůbec neorientován, výrazná je porucha bezprostřední paměti a porucha konsolidace paměťových stop (tj. není schopen si zapamatovat nové údaje a události). Dochází k poruchám psychomotoriky – pacient je zvýšeně aktivní, neklidný, agresivní či naopak zcela klidný, utlumený. Toto se může celkem rychle měnit.

Nastávají poruchy emocí – může být nadnesená nálada, euforie či naopak úzkost či agrese. Mohou být přítomné bludy – např. pacient může být přesvědčen, že mu ostatní usilují o život. Může se objevit epileptický záchvat - křeče.

Je dobře že je omezenej počet změny jména když vidim co tam maj občas lidi napsaný nebo jak často mění svoje jméno tak je mi nablití. :x: Ostatně každej znás má jenom jedno občasnký jméno a tím se taky má prezentovat a ne nákymi slaboduchými projevy svojí mysli... :!:

Protože tohle je forum a ne sociální síť a neslouží to k hledání starých i nových přátel tady tě nikdo pod pravým jménem znát nemusí
jenom pro upřesnění ta moje poznámka nebyla mířená naty kteří mají jméno ve tvaru "křestni,Nick,přijmení" ale naty kteří tam mají naprostý nesmysly a mění si je podle toho co je zrovna praští přes nos..

Ok a jakej rozdil je mezi socialni siti a forem? Na forech se lidi taky znaji, taky si sdeluji kraviny apod. Ale to je jedno. Kazdej at ma co chce. Takze at si klidne nekdo meni prezdivku treba 100x denne, nicemu to nevadi. Je to vec tech lidi, ze jsou pak za idioty, i kdyz oni si mysli opak.

Souhlasím, ale facebook je webová stránka, ne celnice, ne občanský průkaz, ne něco, při čem musíš dokazovat svojí 100%ní identitu, kterou ti bude někdo kontrolovat a trestat tě za to. Zuckerberg musel vědět, že bude konkurovat stránkám jako twitter, my space nebo hi5. Všem muselo být hned jasný, že když se zavede internetový systém, za účelu komunikace a přenosu multimediálních dat, kde si lidé založí účet, dají si tam své fotky, údaje (přičemž záleží na každém, kolik informací o sobě poví) a své přezdívky, že se najde i jiný účel zneužití. Nejde tu jen o nepravé jméno, ale i o bydliště atd. .... Někdo třeba nechce své jméno uvést protože k tomu má důvody, ale založí si účet pro to, aby mohl komunikovat s těmi,které si přidá mezi přátele, které skutečně zná, .
Pochopím, že je ti na zvracení z malých holek, co mají nepravá a delší jména než jejich vedení, ale po zablokování změny jména, tedy když dojde k limitu, si vytvoří nový účet a to snad uškodí víc, než kdyby neměly své pravé jméno a měnily si ho stokrát dokola. Čím více zbytečných profilů, tím větší je to hloupost. Ale ony z toho vyrostou. Já sama za sebe nesouhlasím s limitem změny jména, sama tam vlastní jméno ani svou adresu nemám a je to čistě pro bezpečí. :-)

mas pravdu ze je to len server, ale server ma takisto svoje podmienky. z druhej strany, nepaci sa ti fb? tak tam jednoducho nechod! nikto ta nenuti si tam zakladat ucet. to je ako sa rozculovat ze tu na poradne sa warez neriesi ale vsade inde ano. ak nesuhlasis s podmienkami facebooku tak si ucet nevytvaraj. a mas po probleme.

Dobrý den ukradly mi fb a tak jsem zvolila možnost přes tři přátelé kdy jím byl facebookem zaslán kod ale měla jsem na to jen 24 hodin a poslední kod jsem dostala až po 24 hodinách.ted už mi tato varianta nejde zadat můžete mi někdo pomoct? email petis.kra@seznam.cz děkuji

Zpět do poradny Nahoru