Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Facebook falešný profil

Dobrý den lidičky.
1. narazil jsem na Facebooku na můj falešný profil.
2. nepoužívám tuto službu.

Můj dotaz je tedy jak to smazat z Facebooku. Asi mi poradíte google, či Facebook help.
Nalezl jsem:
help
ale Pořád jsem nedokázal daný profil odstranit. Věřím, že i mezi Vámi najdu uživatele této služby, kteří budou vědět jak to odstranit. Děkuji Všem, kteří se pokusí s daným problémem pomoci.

Předmět Autor Datum
Ahoj, podle mého názoru ho ty odebrat nemůžeš, to ze ti FB radí smazání,tak je smazání z tvých přáte…
exiton 21.05.2011 15:57
exiton
Nalezl jsem celkem na FB 3 profily, které měli stejné jméno a příjmení, ale jenom jeden (o ten mi jd…
annonym 21.05.2011 16:16
annonym
http://www.facebook.com/help/?faq=15957&ref_query= fale%C5%A1n%C3%BD
nononot 21.05.2011 16:59
nononot
Tak tento odkaz jsem vážně ::) nenašel, díky moc za pomoc, snad to s FB vyřeším :-) poslední
annonym 21.05.2011 17:56
annonym

Ahoj, podle mého názoru ho ty odebrat nemůžeš, to ze ti FB radí smazání,tak je smazání z tvých přátel pouze, ale chceš-li odstranit tu osobu z důvodu, že je to kopie tebe. Tak ho musíš rozhodně nahlásit facebook lidem. Není možné aby jsi ty mohl vymazat kohokoliv, o kom se jen domníváš, že je to fail. Nicméně, za druhé nezapomeň, že se někdo může jmenovat jako ty, ovšem používá-li fotografie tebe a tvých kolegů, pak je to podvodník a je nutno zakročit. 100% to nahlaš a případně budeš vyzván k důkazu, že to jsi ty a nepoužíváš ho (zaslat nějaké fotografie, aby te poznali,atd.) Případně si zkus vzpomenout, kam jsi kdy fotografie, které ona osoba zneužívá nahrával (rajcenet, libimseti,....) a říci odkud by je mohl získat. Sám nic nezmužeš,a facebook admini jsou online poměrně často (víkend nezaručuji).

Nalezl jsem celkem na FB 3 profily, které měli stejné jméno a příjmení, ale jenom jeden (o ten mi jde) obsahoval moje vlastní fotografie. fotografie jako důkazy klidně pošlu, ale nenašel jsem žádný kontakt na administrátory této služby, kterým bych to mohl poslat. Pravděpodobně i znám dotyčnou osobu, která můj falešný profil vytvořila. (Ale tuto domněnku bych si nechal jen pro sebe, pač je to pouze moje domněnka a nemám na to přímé jasné důkazy, i když vím že dotyčné osobě jsem posílal dané fotky.) Prosím jak to mohu nahlásit FB lidem, když nepoužívám(nemám založený vlastní účet) tuto službu. Můžete mi poskytnout nějaký kontakt na FB, kdo by mi pomohl?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru