Předmět Autor Datum
To je jedno, tie DLC su uzavrete minipribehy.
Michal2 28.08.2012 09:42
Michal2
ja to hral v poradi jak vychazely a da se ric, ze i podle toho se mi libily. Tedy dead money, v pods…
Redsnake 28.08.2012 11:41
Redsnake
chtěl sem se zeptat vyšlo : 2 days to vegas protože ja to neviděl ani na steamu
mademan.523 28.08.2012 12:50
mademan.523
Jo, Lonesome road je především akčně laděný, moc pokecu si tam neužiješ, spíš jen jako součást dějov…
Prasak 28.08.2012 21:33
Prasak
I předchozí tři DLC byly za -75%. V nejhorším případě budeš čekat maximálně do Vánoc (možná Helouví…
L-Core 28.08.2012 23:55
L-Core
Jo, ale to jsem nestihnul koupit. A do Vánoc vydržím, při současným tempu hraní mi to vyjde. Mám na… poslední
Prasak 29.08.2012 08:45
Prasak

ja to hral v poradi jak vychazely a da se ric, ze i podle toho se mi libily. Tedy dead money, v podstate nejlepsi, ktery mel jeste hlavu a patu, co se pribehu tyce. Pak tu mame honest hearts, zabavilo, nicmene uz mi ten potencial prisel znacne nevyuzity, no mozna jsem nepobral veskere naznaky na kulturu a tak, ale dle meho engine neni na nejake rokliny staveny. Jedine co bylo v tomto dlc zajimave, byly dopisy, resp casti deniku, ktere byly roztrousene po celem hernim svete a poodkryvaly zajimavy pribeh.

Pak old world blues... No, zajimavy napad, ale uz me zacal unavovat engine a hra s nim spojena. Nesnasim, kdyz krovak v bederni rousce ustoji zasobnik z thompsona (.45 ACP)....

A lonesome road, to uz je prej spis jen strilecka a udajne to funguje jako takovy zakoncovaci dlccko.

Jo, Lonesome road je především akčně laděný, moc pokecu si tam neužiješ, spíš jen jako součást dějové linie. Ale finální rozhodnutí přináší ovlivnění původního děje, pokud se tak hráč rozhode - může vypustit atomový rakety na RNK, Legii, nebo oboje, nebo nevypustí nic. Zkusmo jsem to pustil na Legii, vrátil se do prostoru hlavní hry a hra mi zahlásila, že Caesarovo ležení bylo zničeno výbuchem a že je tam plno ghůlů. Já blbec se tam nepodíval, rovnou jsem to loadnul a odpálení raket jsem zastavil. No, až budu celý FNW hrát znovu, tak to zkusím jinak. Však to je na té hře nejlepší, že je to pokaždý trochu jiný.

Jako každý DLC, tak i tohle přináší možnost dalších pěti levelů postavy, což je sice fajn, ale v té chvíli mám hlavní dovednosti skoro všechny na max a už vrážím body do ostatních. Nedokážu si představit, že se všema DLC lze dosáhnout až levelu 50. To pak už snad ani není možný body pak co vylepšovat, krom zvyšování zdraví a nových perků. Ale furt lepší, než původní F3, tam stačil level 20 a už byl z hráče superman.

Lonesome road je zatím jediný DLC, který mám, bylo na Steamu za 1,7€, což je nějakých 45Kč. Za těch pár hodin, co jsem u toho strávil, tak je to za pakatel. Na ostatní DLC si počkám, určitě to bude zase někdy ve slevě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru