Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry instalace na 64bit

Ano, vím, že to najdu, jenže jsem jenom žena a moc tomu nerozumím, proto bych uvítala, kdyby nějaký herní a PC nadšenec byl ochoten mi to vysvětlit po lopatě... asi po telefonu, je tu někdo takový? Moc díky!

Předmět Autor Datum
A co vlastně potřebuješ??
Metride 08.05.2012 17:00
Metride
Pomoct s instalací - která tu je někde už vysvětlená - krok za krokem... musím změnit setup na 64, č…
Sharka1 08.05.2012 17:48
Sharka1
Takže tomuhle nerozumíš? Nastartujte příkazový řaděk (do vyhledávání napište cmd) a do něj napište…
Metride 08.05.2012 19:55
Metride
Moc děkuju, taky řeším tento problém. Zkoušel jsem nainstalovat i starou dobrou hru, SCARFACE, ale t… poslední
funguje 14.02.2013 10:36
funguje

Takže tomuhle nerozumíš?

Nastartujte příkazový řaděk (do vyhledávání napište cmd) a do něj napište písmeno dané mechaniky (ve které máte DVD s hrou), za kterým napište dvojtečku a potvrďte Enterem (příklad: E:). Poté napište tento příkaz: setup32.exe /a

Měl by se spustit dosti osekaný, avšak funkční instalátor. Vyberte si místo, kam hru nainstalovat a klikněte na Instalovat. Vypadá to sice, že se nic neděje, ale vězte, že se hra právě kopíruje na disk. Jakmile bude hotovo, instalátor vás upozorní.

V instalaci hry si najděte soubor "system.cfg", ten otevřte v poznámkovém bloku a najděte si řádek s příkazem g_language= "english" - přepište ho na g_language= "czech".

Moc děkuju, taky řeším tento problém. Zkoušel jsem nainstalovat i starou dobrou hru, SCARFACE, ale ta jede jen na Win 7 32 bit. Myslíš, že mi pojede, když zkusím nainstalovat hru tímto způsobem? (hra je graficky nehratelná, dokud nevypnete jedno jádro. Po té by měla jet na 32bit ale na 64bit se to ani moc nezlepší). Předem děkuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru