Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ako vyčistiť notebook od prachu,vlasov a pod...

Ahoj mám notebook už štyri roky a za ten čas sa pod klásvesnicou nazbieralo dosť prachu,vlasov,kože a pod... Ako by som ho mohol vyčitiť. Lebo v blízkom odbchode riekli že by to stálo 15 euro problém je že som nejako švorc a tak by som to chcel urobiť sám? Za tým účelom som si kúpil aj ručný vysávač ale veľa úschechu som s ním nedosiahol. Za odpoveď vopred ďakujem.

Předmět Autor Datum
1. "Svépomocně" to zničit. 2. Dát to do servisu! 3. Zastřelit zlého "Hackera" Co je levnější, dám na…
ms 18.05.2012 17:27
ms
Místo ručního vysavače sis měl koupit stlačený vzduch ve spreji nebo najít nejbližší kompresor... Pa…
host 18.05.2012 17:27
host
Já bych obětoval těch 15 euro, za předpokladu, že vyčistí i chladič, ventilátorek. Koupíš stlačený v…
Henessy 18.05.2012 17:34
Henessy
Zde jsou odkazy na youtube http://pc.poradna.net/q/view/655915-hp-probook-451 5s-cistenie-ventilator…
Alfonz.SPO 18.05.2012 17:44
Alfonz.SPO
V tomto dotaze som chcel vedieť ako vyčistiť notebook od vlasov a špiny. Nakoniec mi to vzali v jedn… poslední
TomasD 15.08.2016 11:30
TomasD

Místo ručního vysavače sis měl koupit stlačený vzduch ve spreji nebo najít nejbližší kompresor... Pak si stáhnout z netu servisní manuál k tvému notebooku, tak se podívat, kde a jak je umístěn ventilátor a větrací otvory a vyfoukat. Někdy je potřeba demontovat např. klávesnici, aby ses dostal ke střevům a čištění mělo nějaký efekt.

Já bych obětoval těch 15 euro, za předpokladu, že vyčistí i chladič, ventilátorek. Koupíš stlačený vzduch, štětce, vysavač, sundáš spodní dekl, odmontuješ ventilátorek, pročistíš žebrování, v případě nutnosti sundáš i klávesnici, pak to dáš v krabici od bot do servisu a bude to podstatně dražší.

V tomto dotaze som chcel vedieť ako vyčistiť notebook od vlasov a špiny. Nakoniec mi to vzali v jednej predajni za 1 Euro mi ho chceli vyčistiť ale nemohli lebo bol pospájaný nitmi a prevádza, kde som ho kúpil už skrachovala - Stala sa nesoventnou ale v dobe, keď som kupoval notebook mala hlavne na tejto poradni veľmi zvučné meno a každý ju chváli. Nakoniec mi to iba vyfúkali špecialným kompresorom od vlasov a prachu. Nedalo sa nič robiť, riziko poškodenia notebooku pri vyvrtaní týchto nitov bolo priveľké a to si nik nevezme na triko. Radcom opäť ďakujem za skvelé a hlavne účelné rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru