Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Flash player-kvalita zvuku

Čaute všichni, mám problém asi s flash playerem. Když přehrávám hudbu přes Youtube tak u některých písniček mi ve výškách chrčí basy i ve sluchátkách mi chrčí basy. Když jsem tu hudbu stáhnul a přehrál tak byla kvalita už dobrá. Zkusil jsem si jí i přehrát na mojem mobilu(Nokia 5530) na Youtube do sluchátek,které používám k PC, tak kvalita byla dobrá. Nevíte čím by to mohlo být? Zkoušel jsem přeinstalovat Flash player, zkoušel jsem Operu, Firefox a IE v každém byl efekt stejný. Díky za případné rady :)

Předmět Autor Datum
Z tohoto čo si tu napísal mám taký pocit, že chyba nebude v flash playeru, ale v tom že máš pomalý n…
lorenzo 21.06.2012 17:53
lorenzo
V rychlosti netu to určitě nebude, načítá se mi to rychle. Flash player jsem zkusil přeinstalovat a…
Mr. yuri 21.06.2012 18:01
Mr. yuri
Zkusil jsem tu hudbu přehrát i v BSplayer a přehrálo to v klidu..
Mr. yuri 21.06.2012 18:14
Mr. yuri
Tak to je neuvěřitelné.. stačilo jenom zeslabit a zase zesílit flash player na YT a už je kvalita, t… poslední
Mr. yuri 23.06.2012 18:11
Mr. yuri

Z tohoto čo si tu napísal mám taký pocit, že chyba nebude v flash playeru, ale v tom že máš pomalý net a na základe toho ti to nestíhalo načitávať a dochádzalo pri tom k zasekavaniu alebo chrčaniu ako tu popisuješ....A ked si to stiahol, apustil cez klasicky prehrávač, tak je samozrejme že ti to potom už išlo normálne...Ale ak to v tom neni, tak si ten flash preinstaluj

V rychlosti netu to určitě nebude, načítá se mi to rychle. Flash player jsem zkusil přeinstalovat a pořád nic. Jak jsem napsal, už jsem jej jednou přeinstalovával. Jsem ho úplně odintaloval a znova nainstaloval. No ono to chrčí když se ta hudba "rozjede", ale, jak jsem napsal, to spustit na mobilu přes net tak to hraje ve sluchátkách v pořádku. Takže pochybuji, že sluchátka nestíhají.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru