Avatar uživatele
amelie95

Flat Coated Retriever vs. Irský Setr

Jakého pejska by jste spíše doporučovali pro děti, sport, plavání, Zábavu atd? A kolik tak utratíte za měsíc za takového pejska?Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4491 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
KubikS7

V knize pes pro mě jsem se dočetl že Flat Coated Retriever je společenský a miluje děti,je výborným plavcem a aportérem.Irský setr je podle knihy do rodiny velmi omezeně,spíše se hodí pro myslivce nebo pro aktivní lidi.Ale pokud si pořídite štěně bude mít také kladné vlastnosti.Ale podle toho co je napsáno v této knize bych vám doporučil Flat Coated Retrievera. Ale je to jen informace z knihy – nejsem žádný kynolog.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
samicek333

Tahle otázka je tu dvakrát, takže kopíruji odpověď:

Podle dostupnosti asi sestra, ale do rodiny se podle mě hodí nejvíce retrívr.
Zatím každý retrívr, s jakým jsem se setkala, splňoval všechny požadavky, které jste napsala. Podle někoho by se retrívři na sport nehodili, ale zrovna ten náš retrívr je vynikající skokan a trénuji s ním agility, ve kterém už se zúčastnil i závodů a neumístil se vůbec špatně.
Retrívři jsou veselí, přátelští a ohleduplní k dětem jakéhokoliv věku. Jsou nenároční – pokud chcete kupovat „lepší“ krmivo, tak asi tak na 700–1000 korun a pak vlastně už nic. Jen venčení a procházky s majitelem, pravidelné koupání a hry. To je vše, takže já bych volila toho flat coated retrívra.
Podle mého názoru jsou setři spíše klidnější povahy – pár jich taky znám – takže nevím jestli by s nímm byla taková sranda.
:)
Ale každý pes je jiný…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek