Avatar uživatele
norek

Fleška – jak na ni nahrávat?

Koupila jsem si tzv.flešku jak mam nahrat fotografie z počitače na ni -.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda před 5172 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Flešku zastrč do usb v počítači a počkej chvíli jak ji počítač najde. Pokud se ti zobrazí okno s nabídkou co udělat, zavři ho.
Pak si otevři tento počítač a tam ji najdeš jako vyměnitelný disk (zřejmě E). Otevři si složku s fotkama, myší označ fotku, kterou chceš dát na flešku. Pak při držení klávesy ctrl označ další fotky, které chceš dát na flešku. Až skončíš, buď dej pravým tlačítkem myši kopírovat, popřípadě nahoře na liště kopírovat nebo stiskni klávesovou zkratku ctrl c.
Otevři si flešku-tedy vyměnitelný disk E a vlož vybrané fotografie. Buď pravým tlačítkem myši vložit nebo ctrl v nebo nahoře na liště vložit.
A je hotovo.
Pak zavři okno a vyndej flešku z počítače.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tombik

Otevřete si nabídku start (vlevo dole-pokud máte XP, ale i na vistách to platí) otevřete Tento počítač a najdeš VYměnitelné zařízení nebo název flešky (to bývá také obvykle název výrobce flešky) teď by se ti měl zobrazit obsah flešky. Do něj přetáhni vše, co tam chceš nahrát. Myslím to tak, že označíš vše a přetáhneš to do tý složky flešky. Také to jde udělat tak, že vše označíš a klikneš pravým myšítkem a zvolíš Odeslat a tam vybereš tu flešku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
alexandra

Strčím flešku do USB,zavřu okýnko,co mi tam naskočí.Pak kliknu na tento počítač a bude to tam kde je Místní disk C neboD,E a jiné.Potom kliknu na disk,kde jsou fotky,označím je a kliknu pravým tlačítkem a dám kopírovat.Potom
rozkliknu flešku,kliknu do prázdna pravým a dám vložit,A bude to tam

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek