Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem (Ne)závislá sluchátka na reproduktorech u notebooku

Dobrý den,

je možné, že už se to tu někde dříve řešilo, ale nepodařilo se mi to zde nikde najít, tak se přímo ptám.

Mám problém s tím, že ať připojím jakákoli sluchátka k notebooku, tak sluchátka sice fungují, ale reproduktory se bohužel nevypnou. Snažil jsem se to vyřešit vlastními silami, ale nikde jsem nenašel, kde by to šlo napravit. Je možné, že jsem to přehlédl, protože jsem pouze člověk, který ani nemá vzdělání v tomto oboru a hledání také není má silná stránka.

Jinak užívám Windows 7 64bitovou verzi a moje zvuková karta je Intel High Definiton Audio HDMI. Ovladač mám plně aktualizovaný. Jinak jestli by pomohlo podrobnější info ohledně ostatního mnou používaného hardwaru, stačí říct a napíšu ho sem.

Předem děkuji za Váš čas strávený nad řešením pro mě obtížného problému. Jak se říká, více hlav více ví a ne každý ví všechno.

S pozdravem

Vanar

Předmět Autor Datum
Neco mi rika, ze by to mohl byt problem vadneho audioboardu u HP 620/625 Problem trochu jiny se resi…
Alfonz.SPO 25.05.2013 14:52
Alfonz.SPO
Prošel jsem si ten tvůj odkaz a přišel jsem na to, že fakt je to vadným audiobordem. Částečně mechan… poslední
Vanar 25.05.2013 15:06
Vanar

Prošel jsem si ten tvůj odkaz a přišel jsem na to, že fakt je to vadným audiobordem. Částečně mechanické poškození způsobené tím, že jsem nedržel notebook nedostupný pro svojí malou dcera (tehdy rok a půl - dnes dva a půl roku)a při tom dnešním zkoumání jsem si všim, že je ten audioboard částečně vychýlený, takže když zatlačím na vstup kabelu od sluchátek dolů a doleva, tak to funguje jak má. Přemýšlím, jestli to jde vyrovnat, ale bojím se, že asi ne. Ale děkuju, že si mě navedl na příčinu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru