Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fotky na TV

Dobry den, babicka mne poprosila abych ji dal nejak na CD fotky z fotaku. Bude se to snazit asi poustet prez nejaky prahistoricky cd/Dvd prehravac (prehraje je to dvd) tak to snad nejak pujde. Jak to mam udelat, aby byla co nejvetsi pravdepodobost ze ji to na tom jejim "sporáku" pujde?
Diky

Předmět Autor Datum
Možná by bodla značka toho sporáku, stejně jako značka komínu.
IQ37 12.03.2012 20:06
IQ37
Možno ten "sporák" umí *.jpg...
pme 12.03.2012 20:08
pme
Vypálení disku DVD video pomocí programu Windows DVD Maker Pomocí programu Windows DVD Maker můžete…
Henessy 12.03.2012 20:10
Henessy
Ano a ten sporák bouchne! :-D
pme 12.03.2012 20:15
pme
Microsoft Photo Story 3 Aplikace pro vytváření zajímavých prezentací z digitálních fotografií, jeji…
Henessy 12.03.2012 20:32
Henessy
Tak jsem nějak vygooglig "photo dvd maker profesional" naházel jsem fotky + vybral menu a vyjelo mi… poslední
1188 12.03.2012 21:32
1188

Možná by bodla značka toho sporáku, stejně jako značka komínu.

Vypálení disku DVD video pomocí programu Windows DVD Maker

Pomocí programu Windows DVD Maker můžete vytvářet disky DVD, které lze sledovat v počítači nebo na televizi použitím běžného přehrávače DVD. Nejrychlejším způsobem vytvoření disku DVD je přidat obrázky a videa v programu Windows DVD Maker a potom je vypálit na disk DVD. Pokud chcete být kreativní, můžete před vypálením disku DVD přizpůsobit styl a text nabídky disku DV

Microsoft Photo Story 3

Aplikace pro vytváření zajímavých prezentací z digitálních fotografií, jejich sdílení a v případě potřeby i vypálení na CD nebo DVD nosiče. Microsoft Photo Story umožňuje při tvorbě slideshow využít různé grafické efekty, fotografie lze doplnit zvuky a případně i různými popisy. Provádět lze rovněž i základní úpravy použitých fotografií.

WOW Slider 1.0

WOW Slider je nástroj pro velmi snadnou tvorbu prezentací (slideshow) z obrázků a digitálních fotografií. Uživatel má k dispozici několik připravených šablon a fotografie lze snadno vkládat pomocí drag and drop. V nabídce nechybí ani zajímavé prolínací grafické efekty. Hotovou slideshow je rovně možné uložit do HTML formátu a prezentovat na webových stránkách. S ovládání programu si poradí i začínající uživatel.

EasyPhotoTools 2.3.7

Další obrázky
EasyPhotoTools je nástroj pro snadnou tvorbu pěkných slideshow (prezentací) z digitálních fotografií. Prezentaci fotografií je možné doplnit hudbou, zajímavými grafickými či prolínacími efekty a vytvořit lzr i nabídkové menu. Hotovou slideshow je možné samozřejmě vypálit na DVD nebo VCD a přehrát v jakémkoliv stolním DVD přehrávači.

digitalni-fotografie Tady jich najdeš spoustu s free

Tak jsem nějak vygooglig
"photo dvd maker profesional" naházel jsem fotky + vybral menu a vyjelo mi z toho docela fajn video (na dvd) s hudbou a efektama který jsem sice nechtěl ale vypadá to s ima pěkně :)
to jen kdyby někdo měl ten samej problém

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru