Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Free hosting pro zakoupenou doménu

Dobrý den zakoupil jsem si doménu u firmy active24 a nyní hledám hosting zdarma , jelikož moje webová prezentace má ani né 1 mb ... proto mi příjde zbytečné platit si hosting a hledám free
děkuji za rady Kalaš

Předmět Autor Datum
Bez k Wedosu. K domene mas zakladni hosting zdarma.
Radek 22.01.2011 14:23
Radek
vypadá to lákavě , ale boužel už mám doménu zakoupenou a hosting je pouze k doméně (když jí u nich k…
kalaš 22.01.2011 14:28
kalaš
U WEDOSu není hosting vázaný na doménu. Doména může být zakoupena kdekoliv.
WEDOS 22.01.2011 14:37
WEDOS
Ten hosting ZDARMA je vázán na doménu!! (ale pouze statické weby) Běž k endoře, spokojenost (na free…
dan55 22.01.2011 14:43
dan55
Ty si myslis, ze s obsahem webu ani né 1mb bude mit nejak narocny web? Staci si zvolit wedos jako re…
Radek 22.01.2011 15:06
Radek
Ano, ten zdarma je jen statický a bez FTP. Je tam 100MB prostoru. V tomto případě doména musí být př…
WEDOS 22.01.2011 15:27
WEDOS
Ano, ten zdarma je jen statický a bez FTP Už jen kvůli tomu bych to nikdy nechtěl. Na úplnýh free j…
Kráťa 22.01.2011 16:36
Kráťa
Ano, ale my se nepokoušíme o freehosting a už vůbec ne o freehosting s PHP a MySQL. Je to jen služba…
WEDOS 22.01.2011 17:36
WEDOS
no 100MB staci i na nejakou jednoduchou prezentaci a platit si jenom domenu neni spatny, akorat to F…
RedMaX 22.01.2011 18:32
RedMaX
Ano, je to skutečně jen nouzové řešení - bez toho FTP. Ale co by jste chtěl u domény na které není v…
WEDOS 22.01.2011 18:43
WEDOS
Pokud si tam chce někdo třeba dát jen základní informace, tak nepotřebuje přeci PHP. Mnoho lidí ani…
Kráťa 22.01.2011 18:48
Kráťa
A co to je, kdyz je to zdarma a zakladni veci si tam clovek k domene da? Pokud hleda kompletni freeh…
Radek 22.01.2011 19:43
Radek
jj, "doména na prodej" a 100MB mista, taky ziram. :-D
RedMaX 22.01.2011 20:41
RedMaX
Co kdo udělá se 100MB je jeho problém. :-) Ten prostor tam je. Bez FTP je to stejně komplikovanější… poslední
WEDOS 22.01.2011 21:02
WEDOS
Ne, nemyslím, říkám to obecně! Tak to tam teda může převést, pokud má web pouze statický.
dan55 22.01.2011 15:48
dan55
Jezismarja, at si to da treba k dedovi na pudu. Mne je to uplne jedno. Ja jsem mluvil konkretne a ty…
Radek 22.01.2011 19:50
Radek

Ano, ten zdarma je jen statický a bez FTP. Je tam 100MB prostoru. V tomto případě doména musí být převedena k WEDOSu. Změna registrátora je zdarma a online a je hotová za pár okamžiků.
Web s PHP je placený a tam je to bez vazby na to, kde je doména registrována.

Ano, ten zdarma je jen statický a bez FTP

Už jen kvůli tomu bych to nikdy nechtěl. Na úplnýh free je dnes standard FTP, PHP, MySQL etc., takže by mě odradilo i

Web s PHP je placený

To je jako nabízet zdarma auto bez kol, volantu a motoru. Je fakt, že takové auto by si možná pořídil leckdo. Avšak ten, kdo chce auto na jezdění asi ne. :-)

Ano, ale my se nepokoušíme o freehosting a už vůbec ne o freehosting s PHP a MySQL. Je to jen služba k našim doménám. Pokud si tam chce někdo třeba dát jen základní informace, tak nepotřebuje přeci PHP. Mnoho lidí ani o PHP nic neví a různé CMS systémy jsou na sdělení informace, že třeba "doména je na prodej" příliš složité a je to jako jít s kanonem na vrabce.
S tím autem je to jinak, tak se to asi přirovnávat nedá. My se neříkáme, že to je auto. My říkáme, že máme k nejlevnějším doménám na trhu ještě službu navíc (100MB prostoru a k tomu ještě přesměrování mailů). Samozřejmě, že můžeme domény prodávat o 100 nebo 200 dráž a dávat k tomu třeba freehosting s PHP. Nebo klidně můžeme dělat freehosting. My však nechceme dělat freehosting.

Můžete doménu koupit jinde (třeba podle srovnání: http://blog.hostingy.cz/2011/01/21/velke-srovnani- cen-domen/) za mnohem více a nebudete mít navíc nic. Každý si může zvolit :-) .

no 100MB staci i na nejakou jednoduchou prezentaci a platit si jenom domenu neni spatny, akorat to FTP teda jak jsem na to koukal, to je skoda, o necem jednoduchym totiz premejslim, ale web editor uz jsem kdysi jednou zkousel u jednoho free hostingu a podruhy bych do toho nesel.

Ano, je to skutečně jen nouzové řešení - bez toho FTP. Ale co by jste chtěl u domény na které není vůbec žádná marže :-) . Na nápis "doména na prodej" to však stačí bez problémů.

Naše jediná varianta placeného hostingu je včetně všeho co si běžný uživatel může přát ;-) a je to za cenu o které se běžnému uživateli ani nezdá :-D. A navíc to není jen jakýsi "pokus o hosting", ale skutečně profesionální řešení založené na pevných základech.

Pokud si tam chce někdo třeba dát jen základní informace, tak nepotřebuje přeci PHP. Mnoho lidí ani o PHP nic neví a různé CMS systémy jsou na sdělení informace, že třeba "doména je na prodej" příliš složité a je to jako jít s kanonem na vrabce.

To samozřejmě není freehosting a na základní informace stačí i 5 MB. Nechápu tedy, proč je to tady nabízeno jako freehosting.

A co to je, kdyz je to zdarma a zakladni veci si tam clovek k domene da? Pokud hleda kompletni freehosting, tak musi asi jinam. Wedos to jasne napsal, a taky to tady prece dost srozumitelne vysvetlil, ze to nehodlaji delat a ja jediny co jsem sem napsal je to, ze na tech ani né 1mb webu, by mu to mohlo stacit.

Co kdo udělá se 100MB je jeho problém. :-) Ten prostor tam je. Bez FTP je to stejně komplikovanější a je otázkou co má smysl tam nahrávat.
Když k tomu je ještě zdarma přesměrování e-mailu k doméně. Tak to potom je pro mnoho situací dostačující a plnohodnotné řešení.

Kdo chce víc, zejména kdo chce PHP a databázi, tak musí platit těch pár korun, které webhosting u nás stojí NEBO musí zkusit štěstí jinde.
Máme jen jednu variantu hostingu, která vyhoví naprosté většině. My máme jasná pravidla, jasné podmínky, nic netajíme, vše zveřejňujeme a tak nikdo nebude překvapen. Každý ví co od nás může očekávat.

Jezismarja, at si to da treba k dedovi na pudu. Mne je to uplne jedno. Ja jsem mluvil konkretne a ty obecne, to je ten rozdil. Uz sem nic nepisu- zacina mne to pripominat jedno tema na webtrhu, kde se potrefenym majitelum hostingu jezi asi i chlupy na hlave, ktery jim jeste nevyrostly a to jen pri zaslechnuti slova Wedos.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru