Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace BIOSU -> nefunguje větrák

Zdravím,
nedávno se mi aktualizoval bios přes HP support assistent (Defaultní program v ntb od Hp). Po updatu mi bylo divný, že je notebook nějaký tichý a nějak nezvykle moc se přehřívá (91° při zapnutém akorát chromu). Když ho zapínám, tak mi to hodí hlášku "System fan is...." (prostě že systémový větrák nejde spustit). V biosu mám větráky zapnutý (Fan always on - Enabled). Myslíte, že je chyba v BIOSU, nebo v hardwaru? Jedná se o notebook HP 635. Pokud budete chtít nějaký screeny, tak řekněte čeho.

Předmět Autor Datum
snad ne, nechať zasahovať do funkčního systému nejakej Bloatware, prej Support asistent, co te mrzel…
Joseph 22.12.2013 22:35
Joseph
Já jsem v tom nechal defaultní nastavení a aktualizovalo se to samo (vím zní to blbě, nic se neděje… poslední
Visi0n 22.12.2013 22:53
Visi0n

snad ne, nechať zasahovať do funkčního systému nejakej Bloatware, prej Support asistent, co te mrzelo na BIOS-u ? Pro Win je BIOS trapná záležitost na pár vterin počas startu, pak ho WIN nepoužíva a nepotrebuje.

samozrejme jde Flashnuť staršiu verzi, no je potreba to vykonať mirne nestandardne, bežná Flash utilita výrobcu nedovolí jít na starší verzi, odnes to na reklamaci .... :puff:

Já jsem v tom nechal defaultní nastavení a aktualizovalo se to samo (vím zní to blbě, nic se neděje samo a všechno se děje pro něco) a potom se mě to akorát zeptalo na restart. ale udělala se mi nějaká jednotka a tam bylo bios - new/old nebo tak. (momentálně jsem na mobilu) Zajímalo mě, jestli má ten problém i někdo jiný.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru