Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace Biosu.

Mam notebook asus A6Tc. Potrebuju aktualizovat Bios. Mam Windows 7 (legalni). Kdyz jsem instaloval program Alcohol, abych mel virtualni mechaniku, system jiz nenastartoval, je pouze cerna obrazovka. POST probehne. Na ruznych forech jsem se docetl, ze by mohla pomoci aktualizace biosu... Nenasel jsem vsak navod, jak to udelat pro muj notebook. Poradite nekdo prosim? P.S. na strankach vyrobce jsem nenasel vhodny navod pro muj notebook.

Předmět Autor Datum
Než flashovat BIOS v notebooku bych raději volil volbu opravy W7 a nějakou fungující náhradu Alcohol…
josephino 15.10.2009 17:26
josephino
jj zkusim to jeste opravit pomoci te volby W7 (jeste jsem nezkousel), az prijdu z prace domu (delam…
Jirinakasss 15.10.2009 17:49
Jirinakasss
bios s tvým problémem vůbec nesouvisí. pokud přesto trváš na tom, že za každou cenu musíš flashovat…
lední brtník 15.10.2009 19:28
lední brtník
dnes som na jednom ntb riskol: flashovať za chodu z windows), hnusný čas, sa mi nechcelo ísť po RW p… poslední
Joseph 15.10.2009 20:18
Joseph

Než flashovat BIOS v notebooku bych raději volil volbu opravy W7 a nějakou fungující náhradu Alcoholu, třeba na tom notebooku nějaká fungovat bude. Na W7 například bez problémů provotuju Virtual CloneDrive, ovšem není to na notebooku, potřeba vyzkoušet. Každopádně s nepovedeným flashem BIOSu na notebooku je více starostí (řeší se to tady každou chvíli) než s vyzkoušením nějakého jiného programu.

jj zkusim to jeste opravit pomoci te volby W7 (jeste jsem nezkousel), az prijdu z prace domu (delam skladnika). Ale pokud to nepujde, budu to muset aktualizovat ten bios. Stejne nechapu, ze se to nejakym zpusobem tluce s Win7, kdyz vyrobce Alcoholu pise, ze by to melo byt OK.

dnes som na jednom ntb riskol: flashovať za chodu z windows), hnusný čas, sa mi nechcelo ísť po RW pár desiatok metrov, WIFI vypadávala pre sneh, spustil som flashovaciu utilitu a čítal verzie, vyskočila hláška že sieť nie je .. , vypol som kartu a rozmýšllal čo by sa stalo keby by sa toto udialo počas flashovania .... dopadlo to OK ale aj tak, jedine pod DOS-om

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru