Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Funkčnost Win7_64bit_šedá obrazovka

Někdy při zapnutí pc Win7_64bit "zničehonic" zůstane bootování na šedé obrazovce gui, před naběhnutím plochy pouze s ikonou animovaného kroužku a nic víc. Pomůže jenom vypnutí a znovu zapnutí. To se pak objeví základní černá obrazovka s volbou nouzového režimu atd. Když zvolím poslední volbu (normální bootování) os pak naběhne normálně. Zajímalo by mne, co to ten systém vyvádí, když jednou to nejde a stejná procedura pak ano. Dal jsem kontrolu antivirem, konzistenci systémových souborů, checkdisk, atd. Všechno je ok. Dá se k tomu něco kloudného dodat? Vítám každou přínosnou poznámku k tématu, mimo těch ohledně kvalit windows vůbec...
Petr

Předmět Autor Datum
na vine sú obvykle nie príliš vydarené ovládače grafickej karty,pokial je to možné upgraduj ich...
audax 22.08.2012 19:20
audax
taky si myslím tohle... toto pc hpackard s původními winxp_32 jsem upgradoval na win7_64 kvůli potře… poslední
bluenite 23.08.2012 11:58
bluenite

taky si myslím tohle...
toto pc hpackard s původními winxp_32 jsem upgradoval na win7_64 kvůli potřebě využít více paměti, kterou jsem tam doplnil.
ovladač nvidia quadrofx1500 v xp hp přímo nedoporučoval novější, než nějaký z roku 2009. Když jsem to ignoroval a zkusil update, blblo to (chyby dll, blue screeny), tak jsem to vrátil. Tady to už nevím vůbec, jestli je nějaký doporučený pro win 7, takže tápu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru