Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GIMP - prepnutie do jedného okna

Všetky recenzie o tom hovoria, aké je to úžasné, ale ani v jednej som nenašiel, že ako to urobiť. Vie niekto poradiť? Prešiel som nastavenie, zobrazenie, google a nič. Našiel som len, že sa to dá docieliť editáciou nejakých scriptov, ale to sa mi nezdá, v menu to niekde musí byť.

Předmět Autor Datum
verzia? os? window - single-window mode nefunguje?
hoppus 18.05.2012 00:09
hoppus
neodvážil jsem se kliknout: gimp+fórum+jedno+okno
lední brtník 18.05.2012 00:14
lední brtník
Podobné som zadával aj ja, ale bez slova fórum. Šlo to ťažko, ale v tvojom odkaze som našiel. Rozumn…
msx. 18.05.2012 00:35
msx.
zaujímalo by ma prečo tí blbci to nedali štandardne do jedného okna. IMHO jde o zvyk. Dělám pod Lin…
Filuta 18.05.2012 02:22
Filuta
Nezlob se na mě, ale na člověka, který nemohl najít věc ze základních nabídek, kterou jsem já našel…
Pytlík 18.05.2012 07:33
Pytlík
to neřeš, lidi fak nemají stejné myšlenkové pochody - kdyby jo, žádný 5-okenní gimp by neexistoval.… poslední
lední brtník 18.05.2012 17:28
lední brtník

Podobné som zadával aj ja, ale bez slova fórum. Šlo to ťažko, ale v tvojom odkaze som našiel. Rozumný človek hľadá v nastaveniach, v zobrazeniach a keďže menu Okno mi zakrývalo 4. okno programu, tak som si ho ani nevšimol. Ale priznám sa, že tam by som to určite nehľadal. Vždy som bol zvyknutý, že tam sa hľadajú otvorené súbory.

No a aby som napísal aj niečo rozumnejšie, tak, zaujímalo by ma prečo tí blbci to nedali štandardne do jedného okna. Ako som študoval stránky, tak som zistil, že kopec ľudí ani nevie, že nový GIMP takúto možnosť obsahuje. Zrejme im je prednejšie, keď niekto len za vzhľad GIMPu prejde na Photoshop. Keby sa nesnažím vyhľadávať aplikácie, čo sú zadarmo, tak by som sa práve za vzhľad na celý GIMP zvysoka ******. Autorom kopať do zadku od rána do noci. Dobre idem spať, lebo vidím, že ma už kraviny vytáčajú.

A samozrejme ďakujem.

zaujímalo by ma prečo tí blbci to nedali štandardne do jedného okna.

IMHO jde o zvyk. Dělám pod Linuxem (jiný systém už vůbec nemám), s GIMPem pracuju už léta. Zvykl jsem si a už bych ovládání neměnil. Můžeš si okna nacpat kam potřebuješ, nemusí nic překážet. Je pravdou, že pro začátečníka je ovládání GIMPu poněkud zvláštní a nezvyklé a je právem vyděšen. Ale doporučuju si na něj zvyknout. Když si zvykneš, uvidíš jak je to vlastně chytře rozvržené a jak dobře se s tím pracuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru