Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GOOGLE Drive - konec platnosti starého tarifu, co bude s datama?

Dobrý den,
mám dotaz ohledně úložiště na Googlu. Doposud jsem si platil tarif 20GB dat za 5 dolarů na rok, kde mám uložené především svoje fotografie jako zálohu, ale došel mně email, že tento tarif bude zrušen, že si mám vybrat nový tarif. Ale současně se mně ukazuje, že na mém Google disku mám 1,03TB místa. Dneska se mně ale ve webovém gmailu ukázala hláška: Máme potíže s obnovením vašeho tarifu úložiště. Pokud nechcete, aby byl váš tarif úložiště pozastaven, do 18.08.13 prosím aktualizujte své platební údaje.
Tak bych se rád zeptal, jestli když nepřejdu na nový tarif, kde jsem si žádný přijatelný nevybral, jestli přijdu o uložené fotografie nebo jestli mně nadále zůstane těch 1,03TB místa nebo co se vlastně stane, nikde v doručených emailech ani na jejich stránkách jsem se to nedozvěděl.
Moc díky všem za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Nejde jim o to, abys potvrdil, že máš platné údaje? Nevím, nepoužívám placený prostor. A jsi skutečn…
Kráťa 13.08.2013 09:39
Kráťa
Jsem ns webu Google, v adrese mám normálně mail.google.com, akorát od včerejška mně tam svítí ta zmí…
peca28 13.08.2013 10:35
peca28
Někdo si počká a přijde o data, někdo si raději napíše na technickou podporu Googlu... poslední
MachR55 13.08.2013 12:55
MachR55

Nejde jim o to, abys potvrdil, že máš platné údaje? Nevím, nepoužívám placený prostor.
A jsi skutečně na webu Google? Mrkni do adresního řádku. Zavání mi to podvodem, kdy si chytráci udělají web, který vypadá úplně stejně, vylákají na lidech údaje a vyberou jim konto.

Jsem ns webu Google, v adrese mám normálně mail.google.com, akorát od včerejška mně tam svítí ta zmíněná hláška.
Asi mně nezbyde než počkat do 18.8., nevybrat si žádný nový tarif a zjistit co se pak stane, jestli mně zůtane těch 1,03TB i s už zálohovanýma fotkama nebo jestli o všechno přijdu:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru