Avatar uživatele
no107064

GPS lokátor do auta, máte s tím někdo zkušenosti?

Chci se zepat jak to vůbec je, jsou na mobil, že to pošle smskou polohu auta, ale mě by se líbilo spíše na počítači kdyby to ukazovalo polohu auta, je možnost mít gps lokátor v autě a přes počítač sledovat pozici? Jaký by jste doporučily lokátor? A jaké rozdíly ve funkcích jsou u těch levných a drahých?
Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3258 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dvorka88

Potřeboval bych trochu poradit z hlediska lokace auta. Potřeboval bych jedno auto trasovat tak, abych mohl zjistit, kde je v případě krádeže, ale také i jen tak, abych se mohl přesvědčit o pohybu auta, když ho někomu půjčím. Jak to vyřešit jednoduše?

Avatar uživatele
Marek656

Potřeboval jsem to také nějak vyřešit a ideálně tak, abych to zvládl sám. Koupil jsem proto odolný vodotěsný GPS lokátor, který má silné magnety. Stačí tak lokátor přidělat na podvozek auta a ten vám pak pomocí sms, aplikace nebo přes prohlížeč bude přenášet data o poloze auta.

Avatar uživatele
Dvorka88

V tom je baterka? Musí se často měnit?

Avatar uživatele
Marek656

Je v tom baterie, která vydrží na jedno nabití desítky až stovky dní podle nastaveného režimu. Nebo se to dá napojit přímo na autobaterii. Lokátor jsem koupil za 3 tisíce z internetového obchodu lokatech.cz. Funguje to perfektně, polohu auta jsem už několikrát zjišťoval a vždy jsem ho bez problémů dohledal. Když potřebujete polohu zjistit přes SMS, tak jen prozvoníte simkartu v lokátoru a ta vám odešle smskou odkaz, na který kliknete a zobrazí se vám aktuální poloha na google mapách.

Avatar uživatele
Ludskvaril

Kolik se za to platí, když Vám auto střeží tento systém?

před 1131 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Radekvol

Ano, v tom máte pravdu, dříve se hodně tlačilo na GPS vyhledávaní protože tu nic lepšího nebylo. V dnešní době už je však mnohem lepší řešení jako má třeba Sherlog, který má vlastní rádiovou síť s frekvencí, která nejde zarušit.

před 1133 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Ludskvaril

Bude určitě GPS zabezpečení auta dostatečné? Vím, že známý měl tracker v superbu a auto už dva roky nikdo neviděl. Zmizelo v noci a nikdo ho nikdy nenašel ani přes vyhledávací zařízení. Tehdy se to hodně řešilo a policie mu v podstatě řekla, že jsou schopní zloději auto naložit do kontejneru, kde GPS signál vyruší a auto se najít nedá.

před 1135 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dolezrada

Také jsem to řešil, na stránkách https://www.sher­log.cz/zabezpe­ceni-vyhledavani/au­tomobil najdete poptávkový formulář, kde si můžete dát nezávaznou poptávku. Nabídnou Vám ideální řešení pro vaše auto. Velkým benefitem je také to, že mi přes to vedou elektronickou knihu jízd. Dohledání vozidla funguje v rámci ČR, SK a EU.

před 1128 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Příspěvek smazán administrátorem.

před 2574 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Renikled

Máte někdo zkušenosti s GPS lokátorem, který je mimo auto? dá se to nějak?

před 1845 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Blankasv

Hele mě se podařilo sehnat gps lokátor v power bance, s extra dlouhou výdrží.

před 1841 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Veojtelek

Gps lokátor v power bance? jakože to bere energii přímo z té power banky? takže to dlouho vydrží?

před 1837 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Blankasv

Ano přesně tak, a díky tomu má opravdu dlouhou výdrž, podívejte se na ni https://www.1ob­chod.com/produc­ts/gps-lokator-v-power-bance-4500mah/

před 1835 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek