Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto GTA 3 - Dříve bylo úplně v pořádku, nyní problémy se zobrazením, načtením savů a se zvukem...

Dobrý den,

Včera se mi stal opravdu velký problém. Na svém počítači (Win7 Home Premium) mám GTA 3. Dříve jsem ji hrál a vše šlo plynule a dobře. Včera jsem ji zapnul a jako bych stáhnul nějakou mentální verzi. Náhle se přestali načítat savy, ale někdy se mi načetli. Ve hře jsem postřehl špatný zvuk (např. chodec řval jen jednu sekundu a pak se zvuk sestřih). Pokusil jsem se hru několikrát přeinstalovat, ale akorát jsem si pohoršil. Najednou se úplně přestali zobrazovat položky v menu. (ve hře také nešlo couvat s autem a když Claude zemřel tak se úplně zbláznila kamera. Zkoušel jsem si stáhnout patch 1.1 a nic. Není to problém s kompatibilitou s Win7 ? Proč to tedy před tím šlo v pohodě a teď se to blázní ? Neporadíte někdo nějaké jiné patche pro správný chod a kompatibilitu. Děkuji.
Jeden problém, jeden dotaz. Už to je v herní poradně:
http://hry.poradna.net/q/view/65656-gta-3-drive-by lo-uplne-v-poradku-nyni-problemy-se-zobrazenim-nac tenim-savu-a-se-zvukem (karel)

Předmět Autor Datum
Fix tady! :-D poslední
albru123 02.07.2013 21:04
albru123

Zpět do poradny Nahoru