Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GTA IV - bug?

Ahoj má dotaz na hru GTA IV. Hru mám originální krabicovou verzi Copmlete Edition. Občas se mě při hře stane, že při výběru trestance z MOST WANTED v policejním počítači se místo jeho fotky objeví nápis: THIS FILE BEING UPDATED a nemůžu vubec nic dělat ESC, ENT ani nic nefunguje. Ten nápis je jakoby ve hře napsaný v tom počítači né Windowsovská chybová hláška. Jestli bude potřeba zkusím ten screen udělat ale stane se to tak jednou za x her, nic pravidelnýho.

A ještě mám dotaz dá se někde sehnat FIB Buffalo? Vím, že se dá vyvolat chatem. Můžu si hru vyvoláním cheatu nějak podělat? To auto se my děsně líbí, ale zas ne tak moc abych si zkonil kvuli chatu hru. Díky moc za snahu.:-)

Předmět Autor Datum
S tím bugem mě napadá snad jen reinstal :-) Cheaty ti zruší achievementy. To znamená, že bys nedost…
gta 11.04.2012 00:03
gta
Já mam příběh dohranej. Ale brácha teďkon hraje na jinym save slotu příběh. Tyhle zásahy do hry jsem… poslední
Menfis_cz 11.04.2012 00:11
Menfis_cz

S tím bugem mě napadá snad jen reinstal :-)

Cheaty ti zruší achievementy. To znamená, že bys nedostal žádnou odměnu za holuby a skoky. Dá se to však řešit trainerem. Je jeden trainer přes ASI loader a tam si můžeš spawnovat cokoliv. Postavy, auta i objekty. A můžeš si tím nastavit téměř všechno :-) Dá se s tím dobře vyblbnout, ale doporučuju, aby si ho používal až po dokončení příběhu, případně abys založil další hru.

Já mam příběh dohranej. Ale brácha teďkon hraje na jinym save slotu příběh. Tyhle zásahy do hry jsem s úspšchem praktikoval na GTA SA, kde reinstal nebyl problém. Tady z toho mám trošku vítr. Tak díky ještě počkám jestli se k tomu LCPD computeru nevyjádří někdo další a to Buffalo si budu muset čorknout hold.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru