Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA V PC - hardwarové požadavky

Zdravim.

Neuvěřitelně mě štve, že to vyjde až po roce protože jsem byl velkým fanouškem série Grand Theft Auto ale až vyjde pětka na PC tak zkrátka už nebudu mít čas a popravdě díky tomu čekání jsem ztratil i zájem na hodinové záseky na hře. Nicméně stejně si GTA V koupím a zapařím jen to nebude ono. Vás se ptám na hardwarové požadavky při nejlepším ty, při kterých bych hrál na plné nastavení grafiky. S mojí níže uvedenou sestavou jsem měl i přes moje nepochopení problémy s GTA IV, nemohl jsem je hrát naplno dýl než půl hoďky aniž by mě provokovali lagováním. Psal jsem plno dotazů proč to tak je, dokonce i na tuto poradnu. Ze všech odpovědí jsem se dozvěděl 2 věci, že buď mám špatnou grafickou kartu, po odborné kontrole je vše ale v pořádku, dokonce jsem pro ní koupil chladič Arctic Accelero Xtreme III za 2 litry, úžasně to pomohlo chlazení a mohl jsem GTA IV nastavit na lepší grafiku, pořád to ale nebylo ono. Dalším důvodem bylo to, že vývojářům GTAček - Rockstargames se prý nepovedlo optimalizovat hru na PC, že prý nebudu jediný kdo s tímto má problém. Tak mám naději že s touto sestavou bych si zapařil GTA V alespoň na nadprůměrnou grafiku. No co řikáte?

AMD Phenom II X6 1090T 3,2 GHz možnost taktu na 3,5Ghz + přídavný chladič v hodnotě 1000 korun (bohužel neznám název)
AMD Sapphire HD6970 2GB + Arctic Accelero Xtreme III chladič
RAM Kingston 16GB 1333Mhz
ASUS M5A78L (první verze, bez USB3.0 atd...)
Seagate Barracuda 7200 1000GB
Corsair GS800
Zalman Z1 (výborná bedna, na to že je zdroj dole což většina lidí odsuzuje tak já jsem spokojen, proudění vzduchu se několikanásobně zlepšilo samozřejmě pomocí 2 přídavných 120mm ventilátorů na přední a zadní straně bedny)

Předmět Autor Datum
Oni už zveřejnili kdy to vyjde a jaké budou HW požadavky na hru? Pokud ne, je tenhle thread zcela zb…
L-Core 08.07.2014 10:44
L-Core
Přesný datum ne ale vyšel PC trailer kde slíbili podzim 2014 tak jsem zvědavej. No jen jsem chtěl hr…
man.in.trouble 08.07.2014 10:52
man.in.trouble
Sliby - chyby. Odkladů her jsme tu měli spousty. Teoreticky je pochopitelně možné, že to tvůj PC utá…
L-Core 08.07.2014 11:30
L-Core
To vědí jen sami v RG, pokud se jim povede optimalizovat jako v Max Payne 3, tak bys mít problémy ne…
GTS 08.07.2014 11:57
GTS
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/2 4316-max-payne-3-krasna-strilecka-s-vysokymi-naro… poslední
GTS 08.07.2014 18:39
GTS

Přesný datum ne ale vyšel PC trailer kde slíbili podzim 2014 tak jsem zvědavej. No jen jsem chtěl hrubej odhad ale teď mi dochází že to asi nejde když pro PC a PS4 vytvořili lepší grafiku než pro PS3/Xbox. Radši bych chtěl jen názor, zda by bylo teoreticky možný aby to můj PC utáhl.

To vědí jen sami v RG, pokud se jim povede optimalizovat jako v Max Payne 3, tak bys mít problémy neměl, vše je to RAGE engin, takže hw nároky by měly být podobné (IV byla RAGE premiera), ale v GTA V bude otevřený svět narozdíl od MP 3, takže to jsou vše jen spekulace
Poslal bych odkaz na benchmark ale ****** mobil mi nedovoli kopírovat odkazy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru