Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA3 vedlejší mise

Vím, že GTA3 je starší hra a řeší se tu spíš GTA4. Ale než se do něj pustím, chcu dohrát jeho předchůdce. Moc rád bych věděl jak v této hře plníte všechny ty vedlejší mise, např tu zdravotní, policejní atd. Mě se to prostě nedaří, protože ve hře po mě neustále všichni střílijou jak na uprchlyho bažanta a je jedno v jakym autě sedím, nebo jestli jsem pěšky, prostě furt. V 1 městě do mě pálijou členové prádelny, mafiáni dokonce z brokovnic, projet kolem nich znamená okamžitý výbuch auta, taky po mě jdou členové diabla. Do druhyho města jsem přijel jako úplnej nováček a hned po mě střílejí nějaci mexikáni, ....
Plnit třeba zdravotní misi je nemožné, buď mě rozstřílijou, nebo ze sanitky vyhodí čímž mise taky končí a udělat 12 levelů prostě nejde. Chtěl bych radu jak s tím bojujete. Je to hra dobrá, ale pařit hru kde se ani nehnete bez toho aniž by vás hned někdo rozstřílel se nedá. A pokud je to tak i v GTA4, se hrou končím. Díky za odpověď!!

loading...
Předmět Autor Datum
Vedlejší mise je potřeba plnit hned na začátku hry, kdy je všude klid. Taxi mise: musíš odvést 100…
L-Core 02.11.2010 07:08
L-Core
Teda jsi fakt dobrej. Jenom je mi záhadou jak jsi na to přišel?? Hlavně třeba na to posl. číslo 192.…
Boss_1 02.11.2010 16:44
Boss_1
Editací různých her k obrazu svému se věnuju řadu let. Číslo 192 jsem vydedukoval z hodnot stat fla…
L-Core 02.11.2010 17:13
L-Core
Takže asi doporučuješ udělat ty vedlejší mise a pak vrátit původní nastavení aby to nemršilo obtížno…
Boss_1 02.11.2010 23:44
Boss_1
Ty gangy na tebe pálí, protože jsi je předtím nějak naštval. A poznají tě, i když jedeš v hasičáku č…
L-Core 03.11.2010 06:30
L-Core
Můžete mě prosím říct kde mám v misi krádež dohodou najít to debilni auto. Má se jmenovat Yardie lob…
Boss_1 11.11.2010 18:34
Boss_1
http://www.gta.cz/gta3/doprava-abecedne/yardie-lob o poslední
L-Core 12.11.2010 06:08
L-Core

Vedlejší mise je potřeba plnit hned na začátku hry, kdy je všude klid.

Taxi mise: musíš odvést 100 pasažérů, netřeba v jednom kuse.

Sanitní mise: udělej hned po příjezdu a ubytování se do města. U sanitky je tomu stejně jako v SA: 12 levelů. V prvním jeden zdaněný, v druhém 2...atd až ve 12. dvanáct zraněných. Do sanitky vlezou až 3 naráz. Škoda, že tady není něco tak malého jako Angel Pine, kde to šlo docela rychle... Celkem je potřeba zachránit 78 zraněných v jedné řadě.

Policejní a hasičské mise nemusíš plnit na každém ostrově v jednom zátahu, ale postupně:
http://www.gtaforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=4665&st art=0

---------
Agresivita nepřátel se dá odstranit :-)
8245-gta-3-gangy

---------
GTA4 nesahá trojce, Vice City a San Andreas ani po kotníky. Jediné, čím vede, je neoptimalizovaná grafika.

Teda jsi fakt dobrej. Jenom je mi záhadou jak jsi na to přišel?? Hlavně třeba na to posl. číslo 192. Udělal jsem to jak jsi psal:

Zkus všechny gangy změnit na:
STAT_GANG1 17.0 7.5 100 65 100 40 1.0 1.0 192
STAT_GANG2 ... to samé...

A gangy jsou buď v klidu, nebo se mě vyhíbají, někdy zdrhnou. Hlavně bych rád věděl jestli ta změna je jen při procházkách po městě. A nezjevuje se i při plnění hlavních misí?? Jestli ty čísla nemám zas měnit abych dosáhl nějaké obtížnosti vhodné pro trochu zkušenějšího hráče. A máš vyzkoušeny co se stane když poměníš i ty ostatní čísla?

Editací různých her k obrazu svému se věnuju řadu let.

Číslo 192 jsem vydedukoval z hodnot stat flags sloupečku "J". Všimni si, že se jedná o mocniny 2, jejich součet tak vždycky můžeš přesně a jednoznačně rozložit na jednotlivé sčítance (hodnoty). Takže 192 = 64:ShoppingBags + 128:GunPanic. Naneštěstí "64" v tomhle případě nezafungovalo; možná pro gangy neplatí (více jsem nepátral). Změna platí globálně, takže si budeš muset v misích ty soubory měnit.

Čísla 100 (viz tvoje citace) pak znamenají strach a právní povědomí :-) Čím vyšší hodnota (z rozmezí 0-100), tím jsou bojácnější a respektují zákony.

Takto si můžeš poměnit veškeré obyvatelstvo ve hře.

Jiné změny jsem nezkoušel, ale podle legendy je to celkem srozumitelné:

B: Flee distance (float)
C: Heading change rate (float in degrees)

D: Fear (0-100) 100=Scared of everything
E: Temper (0-100) 100=Bad Tempered
F: Lawfullness (0-100) 100=Boy Scout
G: Sexiness (0-100)
H: Attack strength (float multiplier to attack damages)
I: Defend weakness (float multiplier to received damages)

J: Stat flags -> 1:PunchOnly, 2:CanKneeHead, 4:CanKick, 8:CanRoundHse, 16:NoDive,
32:1HitKnockdown, 64:ShoppingBags, 128:GunPanic

Takže asi doporučuješ udělat ty vedlejší mise a pak vrátit původní nastavení aby to nemršilo obtížnost hry u těch hlavních misí, ne?? Nevím jestli si zvyknu na to aby pak po mě zas pálili jak po vzteklym kojotovy. Návíc je to příšerně nereálny, sedni ci do sanitky, do hasičáku, do čehokoli, prostě do tebe budou valit miliony kulek a basta. Navíc těch členů gangu můžu povraždit kolik chcu stejně se pořád budou objevovat další. Možná jsem divnej, ale z tohoto důvodu bych dal hře hodnocení tak 4 z 10. Podlě mě touhle kravinou výrobce totálně zmršil jinak skvělou hru. Doufám že v GTA Vice city, San Andreas a GTA4, už to není, nebo jo? Na to prosím taky hoď odpověď!

Ty gangy na tebe pálí, protože jsi je předtím nějak naštval. A poznají tě, i když jedeš v hasičáku či sanitě :-) Na začátku hry máš klid, nikdo po tobě nestřílí, tak ty mise vedlejší udělej zkraje. V hlavních misích zase takový problém s otravnými gangy není, vadí mi to jen při volném projíždění/procházení se po městě, mimo mise.

Ve VC si to nepamatuju (ale mám dojem, že po tobě mimo mise nikdo nejde), ale v GTASA je ve městě (při volné jízdě, mimo mise) 100% klid, nikdo tě "neotravuje" - pokud sám nezačneš.

GTA4 jsem po pár misích a naprostém zklamání (pro mě stupidní a nepoužitelná kamera za autem) odinstaloval a prodal, tak nevím.

Můžete mě prosím říct kde mám v misi krádež dohodou najít to debilni auto. Má se jmenovat Yardie lobo a v tom ubohym návodu jenom melou o leopardích potazích, ale to ať si strčijou někam. Já jsem to auto hledal tak hodinu a prostě nic!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...