Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gigabyte hybrid tv card GT-PTV-TAF-RH

Přeji dobrý den. Mám takový malý dotaz. Zkoušel jsem už něco hledat tady v poradně o této kartě ale nic mi vyhledavání nenabídlo. Koupil jsem si výše uvedenou tv kartu do počítače do práce. Když ji vložím do pc které mám doma, vše je v pořádku, ovládače z příloženého CD funguji a tak i novější ze stránek gigabyte. Prostě vše OK. Vzal jsem si tuto kartu do práce a tam mám problém. I když mám ty nejnovější ovládače,nedaří se mi ovládač závest. Hlási mi to chybu "ovládač nejde závest,kod chyby xx" Ted ten kod chyby nevím,jsem doma. Doma i v práci mám XP SP2 a doma mám procesor AMD v práci Intel. I deska je samože jiná. Mám Asus, v práci nevím. Ale to tím nemůže přece být. Proč ten ovládač nejde závest a ve správci mám pořád žlutý otazník? Není v práci pc nějak blokováno proti přídání dalšího hardware? Poznám to nějakým způsobem? Hardware davající se do USB funguje.Díky za všechny odpovědi....

Předmět Autor Datum
Mas v praci na PC admin prava?
mif 25.05.2007 10:16
mif
zapomněl jsem se o to zmínit..Mám všechna práva...Díky za rychlost..
pekres 25.05.2007 10:16
pekres
Pak budeme potrebovat kod te chyby. Neco se snat bude dat naguglit...
mif 25.05.2007 10:21
mif
Tak ja ho tady vložím až večer. Mám noční, tak si s tím zase pohraji...A to zjištění zda je to bloko…
pekres 25.05.2007 10:23
pekres
Napada me zkusit kartu v jinem slotu. Zde si procti diskusi: product.jsp . Zde: http://www.gigabyte.…
mif 25.05.2007 10:35
mif
Díky za snahu..Tu diskusi na czechcomputeru jsem četl a drivery ze stránek gigabyte mám stáhnute. Sn…
pekres 25.05.2007 12:19
pekres
Tak se noční chylí ke konci a já nic nevyřešil. Deska je neznámého původu, není na ni nic napsáno a…
pekres 26.05.2007 04:56
pekres
Ojoj! HP Compaq? Tak tohle mam v rachote na stole a pro zmenu mi to "nesezere" Operu (nainstaluje, a… poslední
mif 26.05.2007 10:50
mif

Díky za snahu..Tu diskusi na czechcomputeru jsem četl a drivery ze stránek gigabyte mám stáhnute. Snažím se přijít na vše sám, tak jsem hledal vše možné. A dávat dotaz do poradny je už to poslední když už nevím kudykam. Dát tu kartu do jiného slotu mě ale nenapadlo. Zkusím to. Přesnou konfiguraci v práci neznám. Není to nic moc, jen pentium 800MHz a Ramky asi 256. O zákl.desce z hlavy nic neřeknu. To můžu až budu v práci.Že by to bylo slabou konfiguraci? To se mi nezdá. Ten ovládač by měl jít i tak, druhá věc je, jestli to pak pc bude stíhat. Ale asi se zeptám správce jestli to není nějak blokováno. Určitě mi řekne jestli to blokováno je nebo není. Není zlý a protivný. Ted me i napadlo, ze mám ještě jednu kartu,AverMedia. Ta je analogová a doma mi v pohodě bez problému jede. Když jsem ji zkoušel v práci, taky jsem s ní měl problém ale nakonec jsem ji po dlouhém zkoušení různých ovládačů rozchodil a televize fungovala. Taky to ale napoprve nešlo a to jsem dělal a použil přesně to co doma. Nechápal jsem to proč mám s ní porblémy když doma je vše v pořádku. No a protože nemůžu mít anténu za oknem, koupil jsem si tu digitalní kartu protože kancl mám naproti vysílače v Hoštálkovicích a signal by byl jistě skvělý. Jen a jen to zprovoznit, jen ty ovládače nejdou závest. Napíši až v noci něco o desce a jaký je kod chyby...Díky moc..

Tak se noční chylí ke konci a já nic nevyřešil. Deska je neznámého původu, není na ni nic napsáno a v Everestu se hlasí jako compaq. TV kartu jsem zkusil dát i do jiného slotu ale je to vše stejné. Při instalovaní mi to hlasí tuto chybu: "Kód 39 - Windows nemůže načíst ovladač zařízení pro tento hardware. Ovladač je možná poškozen nebo není nainstalován." Hledal jsem co to znamená a řešil to podle návodu který napsal sám Microsoft ale nepomohlo mi to. Nechávám to zatím uležet....mějte se fajn a pc at vám tiše přede..:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru