Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gmail v prehliadaci Chrome - stranku zobrazi asi 4 krat zvecsenu

Zdravym vas. Prosim vas mam taki problem a neviem si s nim dat vobec rady.Na svojom Pc mam nainstalovany klasicky google chrome a internet explorer. Ked sa dam na svoj mail od gmailu tak mi zobrazi normalne stranku mailu. Ked sa dam cez Chrome tak vsetko ide ako ma akurat ked mi uz naskakuje moj mail tak mi proste stranku zobrazi asi 4 krat zvecsenu.Neviete kde by som toto zmenil? Skusal som to v nastaveniach kde jedine co mi tochu pripadalo ze by mohlo mat stym spolocne bolo nastavenie strany. No a tieto hodnoty mam presne take iste ako pri maili od chromu. Hladal som dalej ale viac som tam uz nic take nevidel. Kedze svoj pc vyuzivam len na multimedia moc sa ostatnym veciam nerozumiem. Asi sa pytate preco mam dva maili . Ono ja viac chodim na chrome a je pravda ze ma nejak neobtazuje ist na explorer ale sakra strasne mi to vrta hlavou co tam moze byt a zasa viete ked som na chrome tak naco zas na explorer. Moc dakujem ak mi niekto poslete vysvetlenie. Caute.

Víš, co to znamená výstižný nadpis?
Změna předmětu, původně: Gmail (host)

Předmět Autor Datum
Nemáš jen zvětšené písmo v prohlížečí? Buď Ctrl+kolečko myši nebo Ctrl+0 (nula) vrátí na standardní…
host 14.04.2011 17:46
host
Ano je to ono :-) Moc dik . Uz som mal stoho nervy :-).
Urbanizer183 14.04.2011 18:12
Urbanizer183
No na laika sa tazko hlada inac tu vystiznu odpoved som tam aj pisal ale furt mi hadzalo ze kategori… poslední
Urbanizer183 14.04.2011 18:15
Urbanizer183

No na laika sa tazko hlada inac tu vystiznu odpoved som tam aj pisal ale furt mi hadzalo ze kategoria potom som to nasiel ze to treba nejak odklikat na pravej strane ale potom mi cosi zas zblblo tak nakoniec som to vratil spet a zistil som ze sa mi to tam pridalo: Comu som bol velmi rad. Takze sory :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru