Předmět Autor Datum
Smaž Visty
Omgz 23.07.2014 04:50
Omgz
Proč se to snažíš nainstalovat? Ta oprava byla zahrnuta do SP1, takže už ji tam máš.
Wikan 23.07.2014 07:27
Wikan
Protože se snažím nainstalovat Power Manager pro LENOVO a pokud jej nainstaluju, zatěžuje mi to při…
Kamill 23.07.2014 08:34
Kamill
Doporučeno kým?
Wikan 23.07.2014 10:21
Wikan
Píše se o tom v následujícím "User Interface performance may be slow in Discrete Graphics system. B…
Kamill 23.07.2014 13:11
Kamill
Tam píšou to, že bez téhle aktualizace bude uživatelské rozhraní toho programu pomalé, pokud noteboo…
Wikan 23.07.2014 15:16
Wikan
tak to jsem si špatně vyložil, tak tedy budu hledat problém jinde - nikoliv nemožnosti aktualizace s…
Kamill 23.07.2014 15:34
Kamill
Power manager mas mat nainstaleny, aj vsetko ostatne od vyrobcu. Jake zaplaty OS nemas vidis v ovl.p…
MM.. 23.07.2014 10:28
MM..
já jsem přeinstalovával před několika lety systém a tak jsem to opětovně nevyužíval, ale jelikož nyn…
Kamill 23.07.2014 13:14
Kamill
Aha ok, takze mas dlhe nacitanie systemu potom ako nainstalus program od lenova. A nainstalil si aj… poslední
MM.. 23.07.2014 17:10
MM..
BTW. ked ti vadi u visty plna RAM prefetchu (co je inac spravne ale ok imho je to MS kravina) tak ch…
MM.. 23.07.2014 10:31
MM..

Protože se snažím nainstalovat Power Manager pro LENOVO a pokud jej nainstaluju, zatěžuje mi to při spouštění NTB paměť, pokud to odinstaluju, tak systém při přechodu mezi odeslání logu přihlášení do systému a plochou skoro hned přejde a tak mi bylo doporučeno zkusit nainstalovat tento update.

Píše se o tom v následujícím

"User Interface performance may be slow in Discrete Graphics system. By installing Microsoft Update for Windows Vista (KB938660), User Interface performance is significantly improved."

Jinak právě že pokud ten Power manager nemám nainstalovaný, tak se mi v pořádku systém spustí, ale pokud je nainstalovaný a to jsem jej zkoušel i zakázat, aby se nespouštěl při startu, tak dlouho trvá než se zobrazí plocha NTB. Právě jsem to spozoroval od doby, co jsem chtěl zase začít používat Power Manager od Lenova.

Power manager mas mat nainstaleny, aj vsetko ostatne od vyrobcu. Jake zaplaty OS nemas vidis v ovl.panely - windows update, co tam nevidis to uz nainstalene mas.

Jak si prisiel na to "zatěžuje mi to při spouštění NTB paměť"? Kto, kolko, kedy, preco si myslis ze to je zle? Programy zvycajne potrebuju pamat, stejne jak auta potrebuju motor, a podobne. A mrcha auto mi furt vytazi motor ked nastartujem.

já jsem přeinstalovával před několika lety systém a tak jsem to opětovně nevyužíval, ale jelikož nyní jsem si koupil novou baterii, tak jsem chtěl zase začít využívat tento program, ale mám s tím tedy potíže. Proto se snažím najít nějakou radu, kde může být zakopaný pes, i když využívám nejnovější verze jak driveru, tak samotného programu pro mnou používaný určený systém.

Aha ok, takze mas dlhe nacitanie systemu potom ako nainstalus program od lenova. A nainstalil si aj dalsich tristo veci co je na webe lenova k tomuto notebooku? Tahal si aj ten program zo sekcie downloads presne pre tvoj model notebooku? Nemusi to byt jedno, a urcite to ani jedno neni. Plus dalsie veci z webu lenova ktore ten program moze hladat kdesi.

P.S. je aj mozne ak mas nejaku neoriginal baterku ze ten program sa snazi z baterky vycitat veci ktore ta nereportuje. Ked ten notebook zapnes bez baterky, tak sa ten windows spusti rychlo?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru