Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Chrome - auto refresh NEAKTIVNIHO tabu? (a nejake dalsi prkotiny)

Doba me nuti opustit po letech Maxthon 2 - velmi nerad, neb funkcemi mi to nic plnohodnotne nenahradi :-( Zabiji to ale IE jadro, vyvoj Max2 dal nepokracuje (a Max3, Max4 jsou proti nemu nedomrle sr****), s novymi IE jadry zlobi Max2 cim dal tim vic...

...tak se s obri nechuti nutim prejit na Chromého od Google. Je to "pain in the ass", ale uz jsem ho naucil aspon par zakladnich veci (super-drag-n-drop, gestury mysi...). Co mi chybi k normalni pouzitelnosti - treba nekdo budete vedet: Doplnek ktery by umel pro zvoleny tab automaticky refresh po urcite dobe - ALE! - nerefreshovat pokud je tab aktivni/selected.

(priklad - mam v tabu poradnu a neni zobrazena, co 5 minut se refreshne, az na ni po case kouknu vidim co je noveho. Na neco pak odepisuju - a neutrhne mi to pod rukama refreshem)

- nejakych auto-refresh doplnku mi to nabizi 6 pulek, ale vsechny co jsem vyzkousel NEUMI takovou logickou vec jako nerefreshovat prave zobrazeny tab (Max2 to umi v zakladu, bez pluginu).

Dalsi vec co jsem neobjevil - neco jako BBCODES plugin u Maxthonu - volitelne doplni libovolnou textareu o moznost pridavat BB a HTML tagy:

[http://pc.poradna.net/file/view/14386-screenshot06  9-png]

[http://pc.poradna.net/file/view/14387-screenshot07  0-png]

...stve me dalsich X veci, ale ted v tuhle chvili nejvic asi tyhle dve. Pokud nekdo pouziva aktivneji Chrome a dokazal ho prinutit k rozumnejsi funkcnosti, budu rad za pripadne tipy a triky jak. Me to zatim prijde spis jako spatny vtip nez pouzitelny browser. (FF jsem si uz stihl znechutit taky)

Předmět Autor Datum
A nebylo by lepší použít Maxthon 4, než se snažit překopat Chrome?
dev 12.06.2013 08:48
dev
Zkusil jsem, ctyrku minimalne 2x nez jsem to vzteky odinstaloval, neskutecne omezeny hloupy prohlize…
lucifer 12.06.2013 10:28
lucifer
Měl bych dotaz na ty gesta myší. Který doplněk na to je? Aby to fungovalo jako v opeře. Měl jsem již…
Lízard 2 12.06.2013 22:53
Lízard 2
CrxMouse - to mi prislo nejpouzitelnejsi. Jinak aktualni stav vypada nejak takhle: 14408-image5-png… poslední
lucifer 13.06.2013 11:18
lucifer

Měl bych dotaz na ty gesta myší. Který doplněk na to je? Aby to fungovalo jako v opeře. Měl jsem již čest vyzkoušet 2 doplňky na ovládání myší a je to k zblití. Jinak ani nebudeš nadšený z adblocku pro chrome, oproti FF je to bída programtátorská.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru