Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google chrome uzivatelska data

Ahojky, moc prosim o radu, tyka se oblibenych stranek a hesel ulozenych v google chrome. Musela jsem preinstalovat pc, nez jsem toto udelala, udelala jsem presnou kopii disku na externi disk, stahla jsem si program Google Backup a provedla zalohu, bohuzel jsem po preinstalaci a pokusu o obnovu zjistila, ze se zaloha nejspise udelala spatne, protože program Backup hlasi chybu obnovy.Patrala jsem na netu po nejakych informacich, a bohuzel jeden clanek rika, ze při zaloze pomoci programu Backup se jakoby uzivatelska data smazou, asi me potkal stejny osud :.( :
http://www.wahu.4fan.cz/2009/12/06/jak-jsem-se-nec hal-znovu-napalit-od-google-chrome-backup/ na jinem foru jsem nasla, ze je resenim spustit google z prikazoveho radku a zadat mu cestu k uzivatelskym datum, http://jasnapakablog.mozilla.cz/727974-kam-google- chrome-uklada-uzivatelska-data.html
bohuzel spustit google chrome z prikazoveho radku se mi nepodarilo. Je prosim nejaky zpusob, jak bych se mohla dostat k bohuzel velkemu mnozstvi oblibenych stranek, které jsem si ulozila? Dekuju za odpovedi

Předmět Autor Datum
Najít soubor v kterém je to uloženo, na nete jsou manuály, pak ve správci záložek importovat.
CoWayger 07.09.2010 17:28
CoWayger
Dekuji moc za odpoved, bohuzel toto se nedari, byt jsem nasla diky prvnimu odkazu, kam se uzivatelsk…
xdeedee 07.09.2010 17:34
xdeedee
Najdi si soubor s těmi záložky, je skrytý, pokud jej máš na té záloze. Už jsem to kdysi řešil http:/…
CoWayger 07.09.2010 17:39
CoWayger
Diky moc za odkazy, bohuzel se ale zadna slava nekona, dala jsem vyhledat na externim disku dle navo…
xdeedee 07.09.2010 22:45
xdeedee
A importovala jsi je ? poslední
CoWayger 08.09.2010 18:02
CoWayger

Dekuji moc za odpoved, bohuzel toto se nedari, byt jsem nasla diky prvnimu odkazu, kam se uzivatelska data ukladaji, predpokladam, dle druheho odkazu, ze jsou vsechna smazana, kdyz se pokousim o import v novem google chrome a nastavuji cestu do puvodniho ulozeni uzivatelskych dat (na externim disku), nic google nevidi.

Diky moc za odkazy, bohuzel se ale zadna slava nekona, dala jsem vyhledat na externim disku dle navodu soubory bookmark, par se jich naslo, tedy 8, s nazvem mozilly je jich mnohem vice a to jsem ji pouzivala jednou za mesic. Po nakopirovani slozky Defult z externiho disku do stavajici slozky a po restartu Chromu se nic nezmenilo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru