Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 2 na dynamickém přepínání grafik

Jsem majitelem notebooku s dynamickým přepínáním mezi grafickými kartami AMD Radeon HD7670M a Intel HD Graphics 4000. Žádná z her nemá problém s přepínáním mezi nimi. Pouze G2 rozpozná jen Intel, se kterým je to v podstatě nehratelné. Zkoušel jsem upravit gothic.ini, ale dosáhl pouze toho, že se v nastavení nezobrazila ani grafická karta, ani rozlišení. Zkoušel jsem zakázat intel grafiku ve správci zařízení no nastavení mi pak naběhl jakýsi Microsoft visual basic..... Na internetu jsem žádné řešení nenašel a nějaký update biosu abych si mohl z dynamic modu přejít na fixed mě nepříjde providitelné. Tak se ptám zdali má někdo podobnou zkušenost případně jak to vyřešit. Děkuji

Předmět Autor Datum
A proč jsi to neudělal normálně, tj. v Catalystu nevytvořil nastavení pro diskrétní grafiku? [http:…
touchwood 05.11.2013 06:40
touchwood
Myslel sem že to vyplývá z toho co jsem napsal, tedy že nastavení sem provedl. Zkoušel jsem nastaven…
Anonymer g2 05.11.2013 16:12
Anonymer g2
Mám stejný problém na svém notebooku aceru a a také mi to bere jenom inteláckou grafiku a ne invidia… poslední
Masron 09.11.2013 11:08
Masron

Myslel sem že to vyplývá z toho co jsem napsal, tedy že nastavení sem provedl. Zkoušel jsem nastavení jak na grafiku s vysokým výkonem tak na interním. Tohle je prostě jediná hra u které nemá nastavení význam. Chvíli sem myslel že by se mohlo pouze zobrazovat intel hd a hra by přesto jela na AMD. To by však neodpovídalo tomu, že se hra seká jako čert a další věcí že hra reaguje na nastavení detailů v manažeru INTEL a ne Catalystu.

Mám stejný problém na svém notebooku aceru a a také mi to bere jenom inteláckou grafiku a ne invidia geforce gt630m (vim šrot, ale G2 by se na tom sekat neměl). Bohůmžel se mi to taky nepovedlo pořešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru