Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grand Theft Auto 1.Seká se.

Ahoj

Mám problem s prvním dílem GTA.Hra se strašně seká(strašně je slabý slovo,je to sekavý jak p.del)Nechápu to hra je z roku 1997(Stejně stará jeko já)a můj PC rozjede třeba San Andreas nebo Driver PL.Jinak zkusil jsem "speciálně"odlaněnou pro dnešní pc a stejně se to seká.Asi se to nesnese s Pentiem 4 nebo GeForce 6200.Zkusil jsem to na noťasu P3 900mhz,S3 16mb a JELO to!To samý je i GTA London.Dvojka jede v poho.Nevíte někdo co je s tim.

Předmět Autor Datum
Může to být něco podobného jako u The Sims 3. Tu jsem spouštěl na mém starém notebooku a napsalo mi…
Kubasisacek 24.12.2011 21:32
Kubasisacek
To je časté. pokud nemyslíš GTA3, to jsem rozjel nedávno bez problému. Pokud tedy máš na mysli opra… poslední
Mihh 24.12.2011 22:08
Mihh

Může to být něco podobného jako u The Sims 3. Tu jsem spouštěl na mém starém notebooku a napsalo mi to, že moje grafika není v jejich databázi a sekalo se to. Máš nainstalovaný aktuální ovadače grafiky? Co máš za OS? To bude možná to samý, jako když jsem se pokoušel rozjet na win7 hru Lastic.

To je časté.

pokud nemyslíš GTA3, to jsem rozjel nedávno bez problému. Pokud tedy máš na mysli opravdu to prastaré GTA s ptačím pohledem, tak se rozgoogluj po patchích, beztoho to asi nerozjedeš no.

Já když jsem se snažil rozjet pod WinXP M&M_VI., tak jsem musel stáhnout nekolik patchů, pak ještě bordel c češtinou, to hold bývá no.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru