Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Guild Wars 2, od večera low FPS

Dobrý den.

Od včerejšího večera se mi u hry GW2 snížily FPS na pouhých 5. Hra je téměř nehratelná a to jsem si ještě vpohodě zahrál asi 2 hodiny před tím než se to stalo.

Můj ntb od MSI je asi 4 roky starý a splňuje skoro jen min HW nároky. U jiných novějších her taky pociťuji mírné zhoršení např. u diabla 3, ale nevím to jistě, protože jsem tuto hru dlouho nehrál, tak nevím jestli to neudělaly nové patche.

Ale ostatní hry mají fps aspoň kolem 20-30, ale GW2 najednou jen 5 v oblasti kde nikdo není a je mi divné, že v jiné oblasti třeba mám 20 fps. Patch, mezi dobou kdy mi to jelo normálně a tou jak je to nyní, nebyl žádný. Zkoušel jsem různé opravy windows, čištění registrů, přeinstalování ovladačů a nic nepomohlo. Chci se proto zeptat jestli mi třeba neodešlo něco v ntb a měl bych si pořídit nový stroj.

GW2 i Diablo 3 mám originál.

Přikládám analýzu svého ntb, kterou spracoval program GameBooster. Jsou tam popsány i jednotlivé komponenty ntb, proto to sem nevypisuji.

Programování v pc moc nemusím, proto mi když tak své rady v příkazovém řádku atd, popište co nejpřesněji.

Předem děkuji za jakékoli rady.

Předmět Autor Datum
Ten Gamebooster odinstaluj.Pak dej reset,napiš do startu msconfig a v po spuštění vypni všechny kráv…
tuta 24.11.2012 16:26
tuta
Bohužel to nepomohlo ani trošičku. Lidé z guildy mi poradili, že se mi mohl ntb přehřívat a tak se p…
BlackPanther 24.11.2012 17:02
BlackPanther
Pokud ti to fungovalo a ted ne,tak to něco zpusobilo.Bud nějakej program,kterej přibyl-dej ho pryč.N…
tuta 24.11.2012 17:14
tuta
No program jsem žádný neinstaloval pokud vím. Obnova systému na dřívější datum také nepomohla. Necha… poslední
BlackPanther 24.11.2012 19:44
BlackPanther

Bohužel to nepomohlo ani trošičku. Lidé z guildy mi poradili, že se mi mohl ntb přehřívat a tak se podtaktoval, ale vůbec nevím jestli je něco takového možné, jak to zjistit a nebo jak to napravit. Asi nechám ntb přes noc třeba v koupelně nebo na jiném chladném místě podchladit a třeba pak půjde :D. Bohužel si myslím, že to bude něco mechanické a bude potřeba investice do nového PC.

No program jsem žádný neinstaloval pokud vím. Obnova systému na dřívější datum také nepomohla. Nechal jsem nb přes hodinku ve velmi studené místnosti a teplota je až o 10 stupňů nižší, ale stejně to pořád nepomáhá. Pokud je to teplotou, tak třeba už to ta teplota nenávratně poškodila. Do vnitřností nb se nedostanu, protože mám MSI a více lidí má problém se tam dostat. Odšroubuji všechny šroubky a i když pořádně zaberu, tak ten kryt zaboha nejde zvednout. Se bojím, že když zaberu ještě víc tak ten kryt rozlámu a nebo ještě něco víc poškodím. Zvenku jsem větrák profukoval stlačeným vzduchem, ale nepomohlo to. Asi to zatím nechám tak, protože kromě náročnějších her se zdá vše vpořádku. Budu teď potřebovat nb na vytváření prezentací do školy a ke komunikaci přes net se spolustudenty. Díky moc za ochotu. Kdyby vás ještě něco napadlo tak napište, ale vypadá to na neřešitelný problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru