Avatar uživatele
darius

Akutní bolest žaludku

Ahoj, asi 3 dny mě každý den asi 2 hodiny (celkem) bolí žaludek. Potím se a je mi špatně. Co mi je? ☹
Doplňuji:
O půlnoci jsem se vzbudil a strašně to bolelo, dokonce tak moc, že jsem omdlel. Máma zavolala záchranku, ty mě odvezli a vypumpovali mi žaludek. Bylo to z energetických nápojů, které jsem pil při trénincích, a vzhledem k tomu, že mi je 14, ještě to je pro mé tělo nevhodné… Díky všem za rady!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, Damiana před 4377 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Dariusi, opakující se bolest Ti signalizuje, že něco v organizmu je „dlouhodobě“ v nepořádku. Tohle už není střevní chřipka, nebo cokoliv, co popsali kolegové. Ty jejich diagnózy by odpovídaly jednorázové, ale nikoliv se opakující bolesti. Ještě by to tak mohl být ohlašující se žaludeční vřed, nebo refluxní choroba jícnu – t.j. stav, kdy se Ti trávicím traktem vrací žluč až do jícnu a ta dokáže pěkně potrápit. Také to může být signál, že začínáš mít problém s trávením některých složek potravy.
V žádném případě Ti nikdo kromě odborného lékaře nezjistí skutečnou příčinu Tvých problémů. Zajdi si k obdovnímu a objednej se co nejdříve na gastroskopii.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

můžeš to mít nervové, či po nějakém jídle sis pokazil žaludek …je dost možností …samoléčba není dobrá -ráno se vydej k lékaři
Doplňuji:
tak hlavně že to dobře dopadlo – a na ty nápoje se vykašli ,není to opravdu nic dobrého

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Tak těhotný asi nebudeš, také mi tak haproval žaludek a nejlépe zabrala Aktivia, ale prohlídka u lékaře není od věci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal Kole

Nejlepší je si vzít 90 korun a jít na pohotovost.

Můžou to být jen „zmáčnknuté“ břišní svaly, třeba od nějaké špatné polohy sezení, ležení nebo také něco vážného, nejsem lékař,m abych to vyjmenoval.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
david22

Pokud tě to bolí, když máš žaludek prázdný, může to být reflux. Dej si jogurt, nebo něco nedráždivého.
Každopádně pro jistotu se zajdi vyšetřit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanny 2

Měla jsem to před týdnem – žaludeční virózu,a nejen já,mělo to hodně lidí.Zvracení,prů­jem,pila jsem chlaz.coca-colu a jedla suchý rohlíky,piško­ty,druhý den rýži,vař.bram­bory.To bude dobrý,jestli to nepřejde,běž k lékaři!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Když se potíš, tělo se snaží něco vyloučit, co tam nepatří. Jestli bolest žaludku není od nervového vypětí, tak opravdu utíkej k doktorovi, ten tě pošle na krev, z té zjistí všechno, jestli máš v těle nějaký zánět či virozu, pocení není běžný jev, signalizuje nemoc

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Dariusi, je od Tebe hezké, že jsi napsal, co Ti skutečně bylo. Dávej si na to pro příště moc pozor. Zdraví se dá lehcve poškodit i z nevědomosti a následky pak mohou být doživotní. Opatrně s tím, co má vyvolávat zvýšený výkon, dodávat energii, ovlivňovat hormonální hlkadina a podobně.Všechno toto totiž působí v organizmu jako spouštěč „něčeho“. Reakce mohou být opravdu hodně nepříjemné.
Dej se do pořádku a na „povzbuzování organizmu“ čímkoliv se vykašli.

před 4377 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek