Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno HP probook 4510s problem se zvukem

Dobrý den,
mam takový maly problem se zvukem u mojeho notebooku. Preinstaloval jsem jej z XP profesional na windows 7 profesional 32bit a nainstaloval jsem ovladace z oficialnich stranek. Vsechno jelo v poradku až do doby kdy jsem nainstaloval HP 3D DriverGuard a System Default Settings for Microsoft Windows 7 (notebook sem restartoval az po instalaci obou dvou ovladacu takže nevim ktery to zpusobil) mi prestal fungovat zvuk. System pise "Není nainstalovano žádne výstupní zvkukové zařízení". Ve spravce zarizeni je pouze jedno nezname zarizeni ale to predpokladam neni ono protoze jelikoz jsem zkousel nainstalovat ovladac zvukovky tak mi napsal ze nenasel zadny hardware. Tudiz absolutne netusim co stim muze byt. Vypadato jako bych odvaril zvukovy cip nebo tak neco.

Dekuji za jakoukoliv radu.

PS:ted me tak napadlo jestli to nemuze byt tim ze jsem z tech stranek stahnul nejaky novejsi Bios (kontretne HPQFlash for HP Notebook System BIOS (68PZI) - Microsoft Windows Based).

Předmět Autor Datum
PS:ted me tak napadlo jestli to nemuze byt tim ze jsem z tech stranek stahnul nejaky novejsi Bios (k…
jano47 11.02.2011 13:50
jano47
U toho neznámého zařízení je po rozkliknutí k nalezení položka "DeviceID" - z té zjistíte, co je to…
Kurt 11.02.2011 13:51
Kurt
Tak problem je vyresen. Dekuji za radu (default setting bios) mozna bych po case nani taky prisel. poslední
Levellak 11.02.2011 14:07
Levellak

PS:ted me tak napadlo jestli to nemuze byt tim ze jsem z tech stranek stahnul nejaky novejsi Bios (kontretne HPQFlash for HP Notebook System BIOS (68PZI) - Microsoft Windows Based).

Samozrejme ze to môze byt kludne tym novym biosom. Skus pozriet v biose v integrated peripherals ci je povolena zvukovka. Pripadne skus load default settings.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru