Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HTC Evo 3D - Nefunguje obrazovka

Dobrý den,
prosím o pomoc. Mám již asi půl roku tento mobil (HTC Evo 3D). Dneska mi omylem spadl asi ze 20 centimetrů a náhle jsem zjistil, že nefunguje obrazovka. Je šedá a zrněná. Vyndal jsem baterku, simkartu a microSD, vyčistil a dal zpátky. Nic. Telefon se zapne, je slyšet melodie při zapínání a když se zapne, fungují dolní tlačítka, bliká zelená LED diodka, když ho strčím do nabíječky, zapne se červená. Zmáčknu to horní tlačítko na vypínání obrazovky, když ho zapnu a udělám pohyb na odemknutí (vím kde je dolní kolečko na odemykání) tak pak začnou fungovat i dolní tlačítka. Prostě jako kdyby se nic nedělo, ale obrazovka prostě nefunguje. Je šedá, zrněná.. Vypadá asi takto:
http://www.builder.cz/old-idif/builder/images/tpx_ zrneni.gif
Akorát s větším kontrastem šedé.
Už nevím co mám dělat. Stalo se mi to poněkolikáté a vždycky sem to nevím jak rozběhl a nebo to šlo samo. Teď to nefunguje od rána a já nevím co mám dělat :(..
Děkuji!

Předmět Autor Datum
Pokud to není otlučený po tom pádu, tak ho reklamuj.
Cat 03.09.2012 18:54
Cat
@Meloun: servis, co jineho? :i: Pokud tedy nejste kutil s dilnou plnou elektrosoucastek a nahradnich… poslední
Horyna 04.09.2012 05:50
Horyna

@Meloun: servis, co jineho? :i: Pokud tedy nejste kutil s dilnou plnou elektrosoucastek a nahradnich dilu pro mobily...
Mimochodem, v HTC Evo 3D neni zadna "baterka" ;-)

@Cat: nemoralni, podle , zakerne :-| . Nicmene teoreticky mozne. Ovsem ja se zivim opravami MT, a telefon po padu prakticky vzdy poznam. A jak znamo, nepoctivi prodejci to "poznaji" i na telefonech, ktere nikdy nikam nespadly ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru