Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HTC Sensation- v zimě nefunguje dotyková vrstva

Zdravím,
mám problém s mým novým HTC Sensation, doufám, že se tu najde někdo chytrý. Minulý telefon jsem měl N900 s rezistivní obrazovkou, dvě vrstvy na sebe jde přitlačit při téměř jakékoli teplotě, takže nebyl problém telefon používat v -20.
Dneska mě poměrně zaskočil kapacitní displej od HTC. Věděl jsem do čeho jdu- bez stylusu, jenom prsty a v zimě musím sundavat rukavice (ty stejně nenosím). V teplotách nad nulou je suprově citlivý, cca do -10 se jeho vlastností nemění a potom začne odmítat poslušnost, nikde se mi ale nedaří najít, že by někomu v zimě nefungoval kapacitní displej. Čekám na autobus, hraju si s telefonem, po chvíli se začne "sekat", některé pokyny vynechává úplně a nakonec vůbec nereaguje na dotyk. Přijede autobus, nastoupím, během pár vteřin se už snaží spolupracovat a do půl minuty funguje bez zaváhání. Že si v ten moment nepřepnu hudbu mi nevadí, ale je opravdu blbé, když celý den čekám na hovor a když začne telefon zvonit, nemůžu nic dělat.

edit: Ještě by se asi hodilo vědět, že telefon se vrátil před týdnem z reklamace LCD, ale před měsícem nebyly mrazy, takže nemohu posoudit.

Předmět Autor Datum
Tohle jsi cetl? http://pc.poradna.net/f/view/769412-testy-odolnost i-mobilov-pri-nizkych-teplotach
Jan Fiala 08.02.2012 07:53
Jan Fiala
No tak to mě nepříjemně překvapuje, s tím jsem nepočítal. On telefon funguje bez zaváhání i v hodně… poslední
Potkan007 08.02.2012 09:12
Potkan007
"... nikde se mi ale nedaří najít, že by někomu v zimě nefungoval kapacitní displej." On to asi málo…
lesov. 08.02.2012 07:55
lesov.

"... nikde se mi
ale nedaří najít, že by
někomu v zimě
nefungoval kapacitní
displej."
On to asi málokdo vytahuje při -20'C aby si s tím hrál. Normální člověk má při -20 ruce na koulích. :-) Kapacitní displej je citlivý na teplotu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru