Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HTPC - xp-mce nebo vista

Zkusil jsem windows xp-mce. Na jednu stranu to bylo docela zajímavé, propojení pc s lcd televizí fungovalo docela dobře až na to že nebyl vidět dolní a horní okraj a chvíli mi trvalo než jsem tak napůl dokázal zobrazit hlavní panel. Ale z nějakého důvodu mě nešel ten český lokalizační balíček, psalo to že je jen pro US verzi. Třeba mám verzi GB,:-) kdo ví.
A tak mě napadlo jestli by nebylo lepší použít windows Vista, jaky s tím máte zkušenosti? Je to stejny?

Musím velice, převelice poděkovat Mifovi za je roho radu ohledně desky od Gigabytu (AMD 780G) velmi dobrá volba!!!!

Předmět Autor Datum
WMC Visty Ultimate používám na HTPC s deskou Gigabyte GA-MA78GM-S2H připojeném k televizi - a je nap…
Ynd0r 20.06.2008 18:13
Ynd0r
tak to máme stejnou desku, až bude čas asi to taky zkusím, není nad vlastní zkušenost. Když se Vista… poslední
zdenekhribek 20.06.2008 18:51
zdenekhribek

WMC Visty Ultimate používám na HTPC s deskou Gigabyte GA-MA78GM-S2H připojeném k televizi - a je naprosto bez problémů. Jede nonstop, spolehlivě hraje DVB-T i filmy ze sítě (včetně HD), nahrává DVB-T podle programu, nepadá, netrhá.
S XP-MCE nemůžu srovnávat, protože jsem ho nepoužíval. Podle toho, co jsem četl, by mělo být WMC ve Vistě lepší a stabilnější než XP-MCE, ale jsou tam některé rozdíly, které by mohly někoho štvát (například menší okno živého náhledu vysílání, které jede vlevo dole, když vyskočíš z televize do menu).

tak to máme stejnou desku, až bude čas asi to taky zkusím, není nad vlastní zkušenost. Když se Vista objevila dost často jsem o ní slyšel nelichotivé věci -"windows Milenium" . Ale pomalu a jistě se začíná objevovat i v mém okolí a řeči se mění na " pokrok jde dál i když se nám to nelíbí"... atd. Vypadá to jako XP ale není to XP.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru