Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Half Life 2 nejde. Nejprve runtime error, teď "odeslat, neodesílat"

Zdravím, mám na steamu čerstvě half-life 2, ale zahrát si nemůžu. Vždy hru spustím, ale za chvíli spadne. Nejdřm hned v menu, když klikám na "Nová hra" a nejpozději v oblasti, kde se hra poprvé nahrává, dál jsem nedošel.

Problémem, který jak jsem zjistil není ojedinělý, ale dost běžný je runtime error c++, vypadá takto. CBiUr Na internetu jsem našel pár řešení, které jsem všechny vyzkoušel.

1. Vytvořit zástupce pro hl2 a v jeho vlastnostech přidat do "cíl" tuto řádku s mezerou "-+mat_forcehardwaresync 0 in start ejecute" neúspěšně.

2. Kopírovat do adresáře s hrou 5 dll souborů, 4 ze složky system32 (winsta.dll, shimeng.dll, setupapi.dll, wtsapi32.dll) a jeden přesunou ze složky bin v adresáři hry ( engine.dll) neúspěšně.

3. Odinstalovat hru a nainstalovat Microsoft Visual 2005 C++ Redistributable a poté opět nainstalovat hru, také neúspěšně.

Po několika hodinách zoufalého snažení jsem na uloz.to narazil na launcher, který měl vyřešit jinou chybu, konkrétně "Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory". Řekl jsem si, co můžu zkazit a zkusil jsem to. Chvíli jsem si myslel, že mám vyhráno, protože jsem normálně hrál, nic se nedělo a najednou hra opět spadla. Ano, vyřešil jsem problém s runtime error, ale teď mi pro změnu vyskakuje klasická hláška "odeslat, neodesílat". Když jsem launcher odstranil ze složky s hrou (jsou to 2 soubory, launcher.exe a jeho konfigurace), stále to píše stejný problém.

Když hru přeinstaluji, dostanu se opět k problému "runtime error" a jsem na začátku. Nevíte někdo co s tím? Předem díky.

Předmět Autor Datum
Kontaktuj Steam support, tam ti snad poradí.
VojtaCZ 13.02.2013 17:39
VojtaCZ
Nemáš Windowsy ve stavu těsně před klinickou smrtí (a vynucenou reinstalací)?
L-Core 13.02.2013 21:41
L-Core
Zjisti jaký ccéčka hra chce a natáhni je do komplu. poslední
tuta 13.02.2013 22:18
tuta

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru