Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HardDisk - PC ho nebere.

Dobrý den, chtěl bych si přeinstalovat Windows a potřebuji zapojit můj druhý HDD na to, abych si tam mohl zálohovat věci (hudba, filmy, obrázky atd.)...

Mám 500GB HDD SATA Western Digital, na kterém mám nainstalovaný Win a vše tu používám, ve stole mi leží další 160GB Western Digital, který je nový a zcela prázdný, nepoužívám ho, protože 500gb mi bohatě stačí a nepotřebuju mít zatím v PC dva harddisky. Problém je vtom, že vždy, když jsem zapojil druhý HDD, tak mi ho normálně vzalo a běželi mi dva harddisky.

Teď mám problém vtom, že jsem ho prvně minulý týden zapojil, prvně mi vypisoval chybu Bootmgr, když jsem restartoval PC, tak to pořád nenabíhalo. Když jsem to zkoušel dnes, tak už se mi normálně zapnul PC a při zapnutí mi to napsalo, že ten Access succed nebo něco takovýho (zkrátka, že jsem něco nového vložil do PC) a normálně mi najela plocha - ovšem chyba je vtom, že tu ten HDD nikde nevidím a nevím proč. Restartoval jsem PC a najel do BIOSu a všechny booty jsem nastavil na Hard Disk.

Stále mi to ten HDD nebere a nevím proč, nikdy jsem s tím neměl problém, nevíte kde může být chyba? Zapojeno mám určitě vše dobře.

Předmět Autor Datum
všechny booty jsem nastavil na Hard Disk Zapojením nového disku pro zálohování přece nedojde ke změ…
karel 20.10.2013 15:15
karel
Je nový a nepoužívám ho. SATA to není.
tomasoff 20.10.2013 15:41
tomasoff
Co to teda je? Je externí nebo interní? Pokud se jedná o IDE, musí být správně zapojený a nastavený…
karel 20.10.2013 15:45
karel
Tedy IDE? Nebo snad externí USB? Ach jo... poslední
mif 20.10.2013 15:46
mif
prvně mi vypisoval chybu Bootmgr Zapojeno mám určitě vše dobře tak se příště podívej do biosu, v ja…
lední brtník 20.10.2013 15:16
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru