Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hesla na netu - program na ukládání hesel

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně hesel používajících na internetu. Dá se někde v mém počítači vyhrabat heslo, které jsem použila pro přihlášení ve firefoxu, ale při dotazu od FF, zda uložit heslo, jsem omylem dala "ne"?? Někde v nějaké historii, či někde? Pokud to nelze, existuje alespoň nějaký prográmek, který by mi na pc automaticky ukládal používaná hesla, ani by mě vyzíval k jejich uložení? Prostě aby to dělal sám od sebe, já se o to nemusela starat a přitom bych mohla zpětně nahlédnout, jaké heslo jsem kde použila? Díky moc za odpověď!
Změna předmětu, původně: Hesla na netu (Kráťa)

Předmět Autor Datum
pokud chces smirovat, tak doporucuju keylogger...
Redsnake 02.01.2012 16:15
Redsnake
Sticky Password Free 5.0 – freeware Správce hesel a nástroj pro automatické vyplňování on-line formu…
Kráťa 02.01.2012 16:37
Kráťa
myslím že ho už nenajdeš. když jsi zvolila "ne", ff ho neuložil do seznamu, použil ho jen pro to jed… poslední
lední brtník 02.01.2012 16:39
lední brtník

Sticky Password Free 5.0 – freeware
Správce hesel a nástroj pro automatické vyplňování on-line formulářů. Umožňuje jednodušší, bezpečnější a efektivnější práci s hesly i přihlašovacími informacemi.

Sticky Password byl uveden na trh v roce 2001, jako program pro bezpečné uložení hesel. V současné době umožňuje vedle správy a šifrování hesel i osobních údajů také vyplňovat on-line formuláře v internetovém prohlížeči – podporuje IE, Firefox, Chrome a další. Program se chová nenápadně, nepoužívá žádný další panel nástrojů (pouze se v browseru objeví tlačítko.

http://technet.idnes.cz/vyzkousejte-cesky-program- pro-spravu-hesel-a-formularu-p2n-/software.aspx?c= A110328_203610_software_dvr

edit://free je prý na 15 hesel (pak už placené).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru