Avatar uživatele
Usoman

Hledám jeden ledový čaj, který si dal v létě pomalu asi každý člověk?

Je to čaj v asi půl litrové kulaté plastové zelené nádobě s kruhovým půdorysem a velkým víčkem. Na etiketě bylo na zeleném pozadí červené bobule s černou šťopkou. Nevím co to je za plod, ale vypadá to jako červená jeřabina. Možná v tom bylo aloe vera, ale nejsem si jist. Chutnala to naprosto luxusně, prodávali to před 7 let a víc a nevím jestli to prodávají i dnes.

Jestli víte, napište mi jak se to jmenuje! Prosíím!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3558 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

není to tenhle? Popis lahve by souhlasil a celkem i ten plod. http://www.eshop­.maneo.cz/vyh­ledavani.php?ka­talog-hledany-string=nestea+aloe
Doplňuji:
v odkaze bůhvíproč chtějí potvrzení plnoletosti, to klidně potvrďte, žádné nahaté obrázky tam na mě nevyskočily. Že by ta flaška systému připomínala ženské křivky dost pochybuju :{D>

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Mě ten plod připomíná rozkrojenou jahodun a tohle pití mají chladící automaty na pití.Na vlakovém nádraží a na podobných místech.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Elvika

http://im9.cz/iR/im­portprodukt-orig/ac0/ac0f­97e536be36071a843ac6c118­53a2--mmf250x250.jpg – Ještě by to možná mohl být tenhle, nebo tenhle: http://tescovi­ny.cz/assets/big/200101­8620417.jpg , ale je to víc než 0.5 l.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek