Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám na pomoc člověka s PHP

Zdravím.

Hledám člověka, který by mi pomohl upravit již existující systém na tvorbu turnajů. Systém se momentálně nachází na stránce nc.bulletintime.cz , kde se na něm dnes bude tvořit tzv: NightCup, který se dělá stylem pavouka. Původní systém ale moc nepočítá s možností tzv WinnersBracket a LosersBracket. V tomto byl systém trochu nedodělaný a uspěchaný. Bohužel člověk co ho dělal se tomu již nevěnuje a tak nemám možnost nechat si ho od něj upravit. V případě pomoci, bych vám celý systém zaslal. Jedná se mi o možnost úpravy, kde by se do současného, který je řešen pomocí vložení html tabulky přes příkaz <?php include("bracket.html"); ?> a následné ruční doplňování do oné tabulky ručně.

Chtěl bych se tedy zeptat, jestli by se zde nenašel dobrovolník, který by mi udělal změnu. Aby se do oné tabulky pouze ze seznamu registrovaných, který již existuje, vybral tým tak jak je tomu v této ukázce http://www.jakpsatweb.cz/formulare-html.html#selec t a jen tlačítko uložit a by se to poté zobrazilo v pavoukovi. A poté ještě zadat za onen tým číslo do 1. do 21.

Udělal by to pro mě někdo?

Vím že je to práce a bez práce nejsou koláče. Hledám tedy někoho, kdo by mi pomohl spíše z radosti, než za účelem vidiny zisku. Za pomoc mohu nabídnout reklamní banner na webových stránkách a případě po něm pojmenovat některý z NightCupů.

Děkuji

Předmět Autor Datum
pochopitelně jsem zapomněl jako odměnu možnost ponechat si současný kód systému
Ajs... 13.03.2011 12:25
Ajs...
Případný kontakt: email: pluhar.jiri@gmail.com ICQ: 257879614 poslední
Ajs... 13.03.2011 12:37
Ajs...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru